ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Άνοιξη: Η φύση "ξυπνά" στην Αργολίδα και μοιάζει με καμβά ζωγραφικής

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:46:00 μ.μ. | | |
Άνοιξη: Η φύση "ξυπνά" στην Αργολίδα και μοιάζει με καμβά ζωγραφικής
«Ανοίγει» ο καιρός, τα φυτά ανθίζουν, ανοίγουν τα παράθυρα και οι καρδιές μας! Μια εποχή γεμάτη χρώματα, αρώματα και φως. Ο ζεστός προάγγελος του καλοκαιριού που κουβαλάει την υπόσχεση της ανεμελιάς, της χαράς και της ελπίδας. Μιας ελπίδας που τόσο έχουμε ανάγκη μέσα σε όλα αυτά που ζούμε. 
Η φύση ξυπνά από το χειμερινό της ύπνο και μοιάζει με καμβά ζωγραφικής. Τα πολύχρωμα λουλούδια ευωδιάζουν και ένας περίπατος στους αγρούς είναι καλύτερος από μια περιήγηση σε ένα ακριβό αρωματοπωλείο. 
Η μέρα μεγαλώνει και το φως που μπαίνει από τα παράθυρα μας κάνει πιο δραστήριους και αισιόδοξους. Και αυτοί είναι λίγοι μόνο λόγοι που καθιστούν την Άνοιξη την αγαπημένη εποχή όλων μας. 
Από αρχαιοτάτων χρόνων, ο ερχομός της Άνοιξης γιορταζόταν με τραγούδια και διάφορες άλλες δραστηριότητες, έθιμα που έχουν μείνει έως σήμερα. Καθόλου τυχαίο βέβαια, αφού η Άνοιξη συμβολίζει το ξύπνημα της φύσης, μεταφορικά το πέρασμα από το «θάνατο» στη «ζωή».
Το πλούσιο φυσικό περιβάλλον στην Αργολίδα δίνει την ευκαιρία χαλάρωσης την πιο κατάλληλη εποχή που η φύση οργιάζει ανθισμένη και πολύχρωμη, η θάλασσα σιγά- σιγά γαληνεύει, ο ουρανός είναι καταγάλανος και ο ήλιος αρχίζει να μας αγκαλιάζει με τη ζεστασιά του.
Έτσι, μία βόλτα αυτή την περίοδο είναι μια ευκαιρία να γνωρίσει κανείς καλύτερα τα πανέμορφα και μαγευτικά μέρη της περιοχής μας!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ