ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

Τραγικές εικόνες με νεκρό δελφινάκι στο Λουτράκι - Πως εξέπεμπαν σήμα κινδύνου τα υπόλοιπα δελφίνια (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:09:00 μ.μ. | | |
Τραγικές εικόνες με νεκρό δελφινάκι στο Λουτράκι - Πως εξέπεμπαν σήμα κινδύνου τα υπόλοιπα δελφίνια (βίντεο)
Όσοι βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου 20/03 στην παραλία του Λουτρακίου απόλαυσαν ένα όμορφο θέαμα: δελφίνια που κολυμπούσαν πολύ κοντά στην ακτή. Αυτό που δεν ήξεραν όμως ήταν οτι τα θηλαστικά προσπαθούσαν να εκπέμψουν σήμα κινδύνου, καθώς ένα μικρό δελφίνι είχε εγκλωβιστεί σε δίχτυα ψαράδων.

Ελεύθερος δύτης, μιλώντας στο Loutraki blog, εξήγησε ότι τα δελφίνια, όταν κολυμπούν για πολλές ώρες γύρω από ένα σημείο, προσπαθούν να ειδοποιήσουν ότι κάτι κακό έχει συμβεί.

Ο δύτης, πήγε να ελέγξει το σημείο και εντόπισε ένα μικρό δελφίνι που είχε εγκλωβιστεί σε δίχτυα ψαράδων της περιοχής. Δυστυχώς, το μικρό δελφίνι είχε χάσει τη ζωή του στη προσπάθειά του να ελευθερωθεί.
"Βούτηξα στη θάλασσα και εντόπισα στον πάτο, φουσκωμένο και γυρισμένο ανάποδα το μικρό δελφινάκι, μπλεγμένο στα δίχτυα ψαράδων. Δυστυχώς οι ψαράδες λόγω της καραντίνας αφήνουν τα δίχτυα τους ασυνείδητα και εγκληματικά όπου να ναι.

Λόγω του ανέμου που έπνεε στην περιοχή τις προηγούμενες μέρες, του «μαΐστρου», τα νερά μέσα στη θάλασσα είναι θολά. Το δελφινάκι μπλέχτηκε στα δίχτυα και βρήκε τραγικό τέλος. Τα άλλα κολυμπούσαν γύρω του, δεν έφευγαν, έμειναν εκεί, είναι σαν να φωνάζουν «βοήθεια»", είπε ο δύτης περιγράφοντας το περιστατικό.
 
Πηγή: loutrakiblog.gr


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ