ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου για την Ημέρα της Γυναίκας

Η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου για την Ημέρα της Γυναίκας
Η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου, Πρόεδρος του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας, με ανάρτηση της στα social media, ανέφερε για την Ημέρα της Γυναίκας τα εξής:

"Οι γυναίκες αποτελούν το μισό του πληθυσμού του πλανήτη και παρ’ όλα αυτά δεν απολαμβάνουν τα ίδια δικαιώματα και ευκαιρίες με τους άνδρες στην καθημερινότητά τους. Το τελευταίο χρόνο, αν και οι γυναίκες αναδείχθηκαν πρωταγωνίστριες στη μάχη ενάντια στη πανδημική κρίση, καθόσον αποτελούν την πλειοψηφία των εργαζομένων που απασχολούνται στην παροχή υπηρεσιών υγείας και περίθαλψης, έχοντας συνεισφέρει τα μέγιστα στην αντιμετώπισή της, είναι συνάμα αυτές που είτε πλήττονται είτε προβλέπεται ότι θα πληγούν περισσότερο από αυτήν σε όλα τα επίπεδα ενώ οι έμφυλες διακρίσεις εις βάρος τους εντείνονται.
Η φετινή 8η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα των Γυναικών, αναδεικνύει ακόμα περισσότερο την ανάγκη για την περαιτέρω ενεργοποίηση όλων με στόχο την επίτευξη της αληθινής Ισότητας των Φύλων.
 
ΜΑΖΙ χτίζουμε την Ισότητα των Φύλων."


Σόνια Τάνταρου Κρίγγου
Πρόεδρος Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ)
Δικηγόρος
Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια

Η αφίσα που απεικονίζεται στην φωτογραφία αναρτήθηκε πέρυσι σε όλους τους σταθμούς του μετρό και του σιδηροδρόμου και δημιουργήθηκε από παλιότερες που τα μηνύματα τους συνεχίζουν να είναι πιο επίκαιρα από ποτέ.





ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ