ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Διανομή Μέσων Ατομικής Προστασίας από Δήμο Ναυπλιέων στις Σχολικές καθαρίστριες

Διανομή Μέσων Ατομικής Προστασίας από Δήμο Ναυπλιέων στις Σχολικές καθαρίστριες
Μετά από συνεργασία του Σωματείου Σχολικών Καθαριστών Καθαριστριών Αργολίδας με τον Δήμο και την Πρόεδρο της σχολικής επιτροπής α βάθμιας και β βάθμιας εκπαίδευσης Ναυπλίου παρέλαβαν οι σχολικές καθαρίστριες τα Μέσα Ατομικής Προστασίας.

Όπως εξηγεί η πρόεδρος του Σωματείου Βαλεντίνα Σαδίκου  "προκειμένου να υπάρξει προφύλαξη στο προσωπικό στην καθαριότητα των σχολικών μονάδων, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία και βάσει των σχετικών οδηγιών (και μετά από σχετική εισήγηση του τεχνικού ασφαλείας του δήμου) έπρεπε να παρασχεθεί ο εξοπλισμός για να τηρηθεί το πρωτόκολλο υγιεινής για την αντιμετώπιση του covid-19".

Τι περιλαμβάνει ο εξοπλισμός

Να σημειωθεί ότι ο εξοπλισμός περιλαμβάνει: Γάντια από νιτρίλιο, γάντια από ύφασμα και νιτρίλιο, γάντια ελαστικά μιας χρήσεως, γυαλιά κλειστού τύπου, μάσκα φίλτρο P1 , μάσκα ημίσεως προσώπου με φίλτρα FFP2, μάσκα ημίσεως προσώπου με φίλτρα Α1 P3, σετ ποδιές (στολή νοσοκομείου), ποδιά,  σαμαράκι,παντελόνια εργασίας, μπλουζάκια T-shirt, μπουφάν αδιάβροχο, , φόρμα εργασίας, στολές προστασίας από χημικά, παπούτσια αντιολισθητικά εργασίας,παπούτσια αντιολισθητικά αθλητικού τύπου, με σκληρή προφύλαξη εμπρός, και καπέλα τύπου μπέιζμπολ.

Ο στόχος μας είναι η προστασία των μαθητών των σχολείων μας ακολουθώντας πιστά το πρωτόκολλο του ΕΟΔΔΥ και βέβαια η «θωράκιση» των ανθρώπων της Καθαριότητας που παρέχουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους΄΄, σημείωσε ο Δημαρχος Ναυπλιέων κ. Κωστούρος Δημήτρης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ