ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Το ΚΚΕ Αργολίδας για την έξαρση της πανδημίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:54:00 π.μ. | | |
Το ΚΚΕ Αργολίδας για την έξαρση της πανδημίας
Σε οριακή κατάσταση είναι τα δημόσια νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα, όπως συμβαίνει και στα δυο νοσοκομεία του νομού (νοσηλεύονται μέχρι στιγμής 35 ασθενείς Covid σε Άργος και Ναύπλιο), εξαιτίας της αύξησης των εισαγωγών και συνολικότερα των κρουσμάτων πανελλαδικά.

Και ενώ από τη μια τα κρεβάτια στα δημόσια νοσοκομεία να τελειώνουν, από την άλλη, ολόκληρα νοσοκομεία μετατρέπονται ξανά σε νοσοκομεία της «μια νόσου» ενώ πολλές γενικές κλινικές πανελλαδικά –είτε εξολοκλήρου είτε οι μισές- μετατρέπονται και αυτές σε μονάδες Covid.

Η κυβέρνηση όμως ακόμα και τώρα, αρνείται να προχωρήσει στην αναγκαία επίταξη του ιδιωτικού τομέα Υγείας και στο άνοιγμα των νοσοκομείων που έκλεισαν οι προκάτοχοί της, όπως και στη πρόσληψη μόνιμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Παράλληλα, τα οποία «λοκντάουν» για να ανακοπεί η πανδημία, σε καμία περίπτωση δεν λύνουν το πρόβλημα καθώς δεν συνοδεύονται από ουσιαστικά μέτρα πρόληψης στους χώρους δουλειάς κ.α.

Η κυβέρνηση εδώ και τώρα, χωρίς άλλη καθυστέρηση, να προχωρήσει στην επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας, σε προσλήψεις όλου του αναγκαίου και μόνιμου υγειονομικού προσωπικού, για να αντιμετωπιστούν οι σημερινές οξυμένες ανάγκες της πανδημίας, πριν να είναι αργά για τη ζωή συνανθρώπων μας.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ