ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

Αργολίδα: Έρευνες της ΕΜΑΚ και της αστυνομίας για την 57χρονη αγνοούμενη από τη Νέα Κίο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:19:00 μ.μ. | | | |
Αργολίδα: Έρευνες της ΕΜΑΚ και της αστυνομίας για την 57χρονη αγνοούμενη από τη Νέα Κίο
Έρευνες με ειδικό σκύλο πραγματοποιεί κλιμάκιο της ΕΜΑΚ και της αστυνοπμίαςστην Αργολίδα για την 57χρονη αγνοούμενη από τη Νέα Κίο.

Οι έρευνες το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής έγιναν κοντά και πέριξ στο κτίριο του ΟΑΕΔ καθώς υπήρχε πληροφορία για την περιοχή.

Η 57χρονη γυναίκα από την Νέα Κίο Αργολίδας έχει να δώσει σημεία ζωής από τις 23 Απριλίου, προκαλώντας την έντονη ανησυχία των κατοίκων του χωριού.

Η 57χρονη Μαρία ζει μόνη της και το κουβάρι των αναζητήσεων ξεκίνησε όταν βρέθηκαν τα κλειδιά της στην πόρτα του σπιτιού που διαμένει και αυτή να λείπει από το σπίτι.

Η γυναίκα δεν έχει δώσει κάποια σημεία ζωής όλες αυτές τις ημέρες, ενώ αστυνομία και γνωστοί την αναζητούν απεγνωσμένα όλες αυτές τις ημέρες χωρίς όμως κάποιο αποτελεσμα.

Σύμφωνα με μαρτυρία που έχει η αστυνομία, η τελευταία φορά που κάποιος την είδε, ήταν στις 23 Απριλίου στην παραλία της Νέας Κίου, έκτοτε η 57χρονη Μαρία αγνοείται και η αστυνομία διεξάγει έρευνες για να την εντοπίσει.

Οι άνθρωποι που την γνωρίζουν περιγράφουν μια γυναίκα μελαμψή 1,65 με 1,70 ύψος περίπου, με καστανά μάτια, που την τελευταία φορά όπου την είδαν φορούσε μαύρο παντελόνι και μπλε μπουφάν, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί δυνατό να βρεθεί καποια φωτογραφία της ώστε να δοθεί στην δημοσιότητα μήπως κάποιος την αναγνωρίσει.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ