ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Γιώργος Χαλκίδης για Διομήδη: Η ισοπαλία απέναντι σε αυτή την ΑΕΚ είναι ισοδύναμη με νίκη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:39:00 π.μ. | | | | |
Γιώργος Χαλκίδης για Διομήδη: Η ισοπαλία απέναντι σε αυτή την ΑΕΚ είναι ισοδύναμη με νίκη
Το τέλος του χθεσινού αγώνα βρήκε όλη την οικογένεια του Διομήδη Άργους αγκαλιασμένη να πανηγυρίζει την πολύ μεγάλη εμφάνιση κόντρα στην πολύ δυνατή ΑΕΚ. Ο πρωτεργάτης αυτής της επιτυχίας Γιώργος Χαλκίδης δήλωσε:

«Μια μαγική βραδιά για την ομάδα μας, σε ένα χρονικό σημείο που κανένας δεν περίμενε να βγάλει τέτοια αντίδραση. Δείξαμε ότι η ομάδα αυτή έχει πολύ μέταλλο, γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά εδώ στο Διομήδη με νέα παιδιά να παίρνουν πρωταγωνιστικό ρόλο και να δείχνουν τί μπορούν να πετύχουν.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος από την εμφάνιση μας που μας δίνει δύναμη και αισιοδοξία για τη δύσκολη συνέχεια. 

Ο σημερινός αγώνας είναι θα έλεγα ένα μάθημα ζωής, να μην τα παρατάμε ποτέ και να μαχόμαστε διαρκώς για τους στόχους και τα όνειρα μας προσπερνώντας κάθε αντιξοότητα που συναντούμε. Αυτό ακριβώς έκαναν σήμερα τα παιδιά μου και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για το πάθος και το πείσμα τους απέναντι σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο, με πολλαπλάσιο μπατζετ και επιλογές από εμάς. 

Στοιχείο που με κάνει να θεωρώ τη σημερινή ισοπαλία απέναντι σε αυτή την ΑΕΚ ισοδύναμη με νίκη.

Κρατάμε όλα τα θετικά και από αύριο σκύβουμε τα κεφάλια και συνεχίζουμε την εντατική δουλειά χτίζοντας πάνω στην σπουδαία σημερινή μας εμφάνιση!»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ