ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Μαρία Ράλλη: Είμαστε έτοιμοι να παραδώσουμε μία ακόμα αίθουσα Μυικής Ενδυνάμωσης στο ΔΑΚ Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:37:00 μ.μ. | | | |
Με αφορμή την σημερινή ημέρα 6 Απριλίου ,ως Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη , ανακοινώνουμε στους αθλούμενους πολίτες της πόλης μας ότι είμαστε έτοιμοι να παραδώσουμε , όταν οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν , μία ακόμα αίθουσα ΜΥΙΚΗΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ στο ΔΑΚ Ναυπλίου.

Η καταγραφή των αναγκών και η προώθηση ενεργειών για τη βελτίωση , αλλά και τη δημιουργία σύγχρονων αθλητικών υποδομών , στα πλαίσια προφανώς της τρέχουσας δύσκολης συγκυρίας και των οικονομικών μας δυνατοτήτων, αποτελεί για όλους μας υψηλή προτεραιότητα .

Βασική μας επιδίωξη είναι όλοι οι δημότες , ανεξάρτητα από φύλο , ηλικία ή κοινωνική τάξη και φυσικά οι ομάδες μας , να έχουν την ευκαιρία , με τις καλύτερες κατά το δυνατόν προϋποθέσεις να αθλούνται σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Ναυπλιέων.
 
Επιπλέον , ένας ακόμα βασικός στόχος μας είναι η συνέχεια της παρέμβασης του ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ στην κοινωνική και οικονομική ζωής του τόπου μας με τη θεσμοθετημένη , αλλά και περιστασιακή οργάνωση αθλητικών αγώνων και εκδηλώσεων.
 
Με δεδομένο το έντονο ενδιαφέρον και την αποφασιστική συμβολή του Δημάρχου μας Δημήτρης Κωστούρος , της Αντιδημάρχου Τουρισμού Ναντια Αναστασιου και της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου, σχετικά με την ανάπτυξη του Αθλητικού τουρισμού , είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι με την επιστροφή μας στην κανονικότητα θα προχωρήσουμε το ίδιο αποτελεσματικά στην οργάνωση και διεξαγωγή σειρά αγώνων και εκδηλώσεων.

Άλλωστε, ο Μαραθώνιος Ναυπλίου, ο Παλαμήδειος Άθλος , το Διεθνές Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου " ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΑΝΔΡΩΝΗΣ " , το Τριαθλο , τα Πανελλήνια πρωταθλήματα αγώνων , μας δείχνουν το δρόμο....

Ως εκ τούτου η φροντίδα και η " έννοια " μας αφορά και τη διαθεσιμότητα των αθλητικών υποδομών του Καλλικρατικού Δήμου Ναυπλιέων .

Αγαπητοί φίλοι , η τοπική αυτοδιοίκηση με τον κοινωνικό ρόλο που έχει μπορεί να γίνει , μέσω και του Αθλητισμού, δύναμη αποτροπής για πολλά από τα αρνητικά φαινόμενα , που έχει επιφέρει η " νέα " καθημερινότητα .

Όλοι εμείς , λοιπόν , που υπηρετούμε τη δεδομένη στιγμή τους δημότες μας καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας με την περαιτέρω αναβάθμιση των αθλητικών μας εγκαταστάσεων και της πόλης μας και όλων των περιφερειακών εγκαταστάσεων .

Και στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της ομάδας εργασίας αθλητισμού του Δοππατ και όλα τα μέλη των επιτροπών των γηπέδων για την αγαστή συνεργασία .

Το μήνυμα που μας διδάσκει ο ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΣ και η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΙΔΕΑ , που σήμερα γιορτάζουμε , είναι ότι ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ .
Με αυτό το μήνυμα προχωράμε και εργαζόμαστε συμμετοχικά για τη δημιουργική αξιοποίηση κάθε μικρού ή μεγάλου αθλητικού χώρου του Δήμου μας.

Μαρία Ράλλη
Πρόεδρος ΔΟΠΠΑΤ 
Δήμου Ναυπλιέων
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ