ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Τα πρωτόκολλά τους, είναι πρωτόκολλα θανάτου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:16:00 π.μ. | |
Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Τα πρωτόκολλά τους, ειναι πρωτόκολλα θανάτου
Ο θάνατος της συναδέλφισσας που μάθαμε σήμερα, η οποία δούλευε σε κατάστημα του «Σκλαβενίτη» στον Πειραιά, όπου την τελευταία εβδομάδα βρισκόταν σε καραντίνα λόγω της νόσησης της από Covid-19, αποδεικνύει την τραγική κατάσταση που επικρατεί στους χώρους δουλειάς και τα ελλιπή μέτρα.


Είναι εξοργιστικό το γεγονός ότι η επιχείρηση αρνείται να λάβει ουσιαστικά μέτρα, παρά τους τέσσερις νεκρούς, παρά τους χιλιάδες νοσούντες.

Η εργοδοσία όσο και να προσπαθεί, δεν μπορεί να κρύψει τις ευθύνες της απέναντι στους χιλιάδες εργαζόμενους της επιχείρησης.

Κυβέρνηση και εργοδοσία φέρουν την αποκλειστική ευθύνη τόσο για το θάνατο της συγκεκριμένης συναδέλφισσας, όσο και για τον προηγούμενο συνάδελφο πάλι στον Πειραιά, αλλά και για τους νεκρούς συναδέλφους στη Θεσσαλονίκη, τους χιλιάδες συναδέλφους που έχουν νοσήσει και αρκετούς που οδηγήθηκαν στις ΜΕΘ.

Απαιτούμε από την εργοδοσία του «Σκλαβενίτη» και την κυβέρνηση να πάρουν όλα τα απαιτούμενα μέτρα στους χώρους δουλειάς, να μην συνεχίζουμε να μετράμε νεκρούς.

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΩΣΣΙΜΟΙ!

Οι ζωές των συναδέλφων μας δεν είναι νούμερα. Όσο κι αν θέλουν να εξωραΐσουν την κατάσταση, όσο κι αν θέλουν να μας πουν να μάθουμε να ζούμε με τον θάνατο, εμείς τους λέμε ότι θα βρουν τους εργαζόμενους μπροστά τους.

ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΘΕΑΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ!

Καλούμε τους συναδέλφους να δώσουμε απάντηση σε αυτούς που παίζουν τη ζωή μας στο ζύγι κέρδους - κόστους. Ο θάνατος των συναδέλφων μας να μετατραπεί σε ποτάμι οργανωμένης οργής ενάντια σε κράτος και εργοδοσία, για να μη θρηνήσουμε κι άλλους συναδέλφους. Τους ξεκαθαρίζουμε ότι δεν θα δεχτούμε άλλα θύματα για τα κέρδη τους.

Συμμετέχουμε την Πέμπτη στις 22/4, στην πανελλαδική μέρα δράσης που έχουν προκηρύξει δεκάδες σωματεία του κλάδου πανελλαδικά, διεκδικώντας τη ζωή μας και τα δικαιώματα μας, στις 6 μμ, έξω από το σ/μ «Σκλαβενίτη», στην Άρια Ναυπλίου. Δεν θα επιτρέψουμε σε κυβέρνηση και εργοδοσία να παίζουν με την ζωή, την υγεία και τα δικαιώματα μας.

ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ – ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΣ! ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ!

Το ξεκαθαρίζουμε, η 1η ΜΑΗ γιορτάζεται με απόφαση των εργαζομένων και των σωματείων τους.

Πέμπτη 6 Μάη, στάση εργασίας από της 9:00 ως τη 13:00, για την συμμετοχή μας στην πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση που έχουν αποφασίσει εργατικά σωματεία και ομοσπονδίες σε όλη τη χώρα, κόντρα στις αποφάσεις κυβέρνησης και ΓΣΕΕ για την «αργία» στις 4/5.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ