ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Τι ζήτησαν οι συνδικαλιστές Πυροσβέστες της Αργολίδας από τον Δήμαρχο Επιδαύρου

Τι ζήτησαν οι συνδικαλιστές Πυροσβέστες της Αργολίδας από τον Δήμαρχο Επιδαύρου
Την Τετάρτη 21-04-2021 ο Πρόεδρος της 'Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ν. Αργολίδας εν όψη της αντιπυρικής περιόδου πραγματοποίησε προγραμματισμένη συνάντηση με το Δήμαρχο Επιδαύρου Κ. Αναστάσιο Χρόνη. 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και εκφράστηκε και από τις δυο πλευρές η ικανοποίηση για το επίπεδο συνεργασίας μεταξύ τον Δήμου Επιδαύρου με τη ΔΙ.Π.Υ.Ν. Αργολίδας, την Π.Υ. Ναυπλίου και την Ε.Υ.Π.Σ. Ν. Αργολίδας σε θέματα πυρασφάλειας που λαμβάνουν χώρα στα όρια τον Δήμου Επιδαύρου. Επίσης μας διαβεβαίωσε ότι θα είναι αρωγός στα αιτήματά μας για περεταίρω Θωράκιση της περιοχής. 

• Συγκεκριμένα δόθηκαν αμοιβαίες διαβεβαιώσεις για την προσπάθεια λειτουργίας του Εποχικού Κλιμακίου σε ετήσια βάση. 

• Θα μεριμνήσει άμεσα και σε συνεργασία με την Π.Υ. Ναυπλίου στη διαμόρφωση χώρων προσωρινής στάσης (κιόσκι) για τα δυο περιπολικά που εκπέμπουν στο Δήμο Επιδαύρου (Παλαιάς - Νέας Επιδαύρου & Αρχαίο Θέατρο Λυγουριού). 

• Θα μεριμνήσει για τη χορήγηση είκοσι (20) προσωπίδων με φίλτρα διέλευσης που Θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά από τους πυροσβεστικούς υπαλλήλους που δραστηριοποιούνται επιχειρησιακά στα όρια τον Δήμου Επιδαύρου καθώς και για ένα (01) ζευγάρι κιάλια για την επιτήρηση τον ορεινού όγκου της περιοχής. 

Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο για την έμπρακτη και άμεση ανταπόκρισή τον στα αιτήματα της Ε.Υ.Π.Σ. Ν. Αργολίδας και τον διαβεβαίωσε πως οι ανωτέρω ενέργειες θα αναβαθμίσουν περαιτέρω το επίπεδο πυρασφάλειας του Δήμου Επιδαύρου και θα ενισχύσουν το αίσθημα ασφάλειας των Δημοτών. 


Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ · 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΛΑΦΑΤΖΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 





ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ