ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Γραφειοκρατικά ζητήματα έχουν "κολλήσει" την αδειοδότηση των υδατοδρομίων στην Αργολίδα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:38:00 π.μ. | |
Γραφειοκρατικά ζητήματα έχουν "κολλήσει" την αδειοδότηση των υδατοδρομίων στην Αργολίδα (βίντεο)
Για το θέμα που έχει προκύψει με το "κόλλημα" της τελικής αδειοδότησης των δυο υδατοδρομίων της Αργολίδας σε Ναύπλιο και Νέα Κίο, μίλησαν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και ο Αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Γιάννης Αθανασόπουλος στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΙΟΝΙΑΝ


Το θέμα των δυο υδατοδρομίων της Αργολίδας τέθηκε στη συνάντηση που είχε ο Υφυπουργός Μεταφορών, κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Hellenic Seaplanes, κ. Νικόλα Χαραλάμπους, στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Κατά την συνάντηση έγινε αναφορά για τα υδατοδρόμια στην Πελοπόννησο όπως το Κατάκολο, το Ναύπλιο και τη Νέα Κίο που ενώ είχαν προβάδισμα στην αδειοδοτική διαδικασία φαίνονται να έχουν κολλήσει. 

Όπως εξήγησε ο κύριος Κωστούρος πρΌκειται για γραφειοκρατική καθυστέρηση που αφορά την στρατηγική μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων και μια οικολογική μελέτη ειδική για την περιοχή οι οποίες ειναι σε εξελιξη και μόλις ολοκληρωθούν δεν θα υπάρχει πρόβλημα στην εξελιξη της αδειοδότησης του υδατοδρομίου στο Ναύπλιο.

Ο κύριος Αθανασόπουλος ανέφερε πως προκειται για γραφειοκρατικά ζητήματα τα οποία σύντομα θα λυθούν καθώς η περιοχή έχει επιλεγεί για την δημιουργία των υδατοδρομίων.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΙΟΝΙΑΝ παρακάτω:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ