ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Ανακοίνωση της προσωρινής επιτροπής Αργολίδας του Κινήματος "Ελεύθεροι Άνθρωποι" για τις λαϊκές αγορές

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:03:00 μ.μ. | | |
Ανακοίνωση της προσωρινής επιτροπής Αργολίδας του Κινήματος "Ελεύθεροι Άνθρωποι" για τις λαϊκές αγορές
Κάτω τα χέρια από τους πολίτες που εργάζονται στην Ελληνική γη! Τη «μάνα» γη που βγάζει τα καλύτερα προϊόντα παγκοσμίως! Τους παραγωγούς μας, τους λαϊκατζήδες, τους επαγγελματίες του πρωτογενούς, τους έμπορους των αγροτικών προϊόντων, τα συσκευαστήρια που με τεράστιες προσπάθειες χωρίς τη στήριξη της πολιτείας, διοχετεύουν τα Ελληνικά προϊόντα στο εξωτερικό για να έρθει συνάλλαγμα! Όλους που έχουν σχέση με την Ελληνική γη.


Είναι δυνατόν να πετάτε στο δρόμο τους παραγωγούς λαϊκατζήδες για να βάλετε στη θέση τους… τους «καρχαρίες» που στο τέλος δεν θα τρώμε τα δικά μας προϊόντα, αλλά εισαγόμενα από τρίτες χώρες! Οι άνθρωποι που μας παρέχουν τα φρέσκα ποιοτικά προϊόντα σε χαμηλές τιμές για να μπορεί να φάει και ο φτωχός λαός!

Πρέπει να ντρέπεστε κύριοι, πρέπει να ντρέπεστε και οι 300! Που ενώ το έχετε «μαγειρέψει» στη Βουλή βγαίνετε τώρα τάχα να τους συμπαρασταθείτε κιόλας! Εμπαίζετε τον Ελληνικό λαό για να αποκομίσετε… ψηφαλάκια στις εκλογές!

Είναι γνωστό, ότι στις λαϊκές αγορές το 70% πρέπει να είναι από αγροτικά προϊόντα των παραγωγών μας και το υπόλοιπο για εμπορικά είδη. Τώρα το έχετε αλλάξει! Δεν φτάνει που τους έχετε πεταμένους, άστεγους στη βροχή, στο κρύο, χύμα, τώρα τους στέλνετε και στα σπίτια τους! Ντροπή!

Εμείς φυσικά συμπαραστεκόμαστε στο δίκαιο αγώνα τους, ενώ παράλληλα προτείνουμε ότι οι λαϊκές αγορές θα πρέπει να είναι σκεπασμένες ακόμα και με χωρίσματα, με πάρκιν και για το ποσοστό των εμπορικών ειδών, προτείνουμε τα είδη να είναι από στοκ και προσφορές των τοπικών εμπορικών καταστημάτων!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ