ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Στο πρωτάθλημα της Ισπανίας θα αγωνίζεται ο τερματοφύλακας του Διομήδη Άργους Παναγιώτης Παπαντωνόπουλος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:11:00 π.μ. | | |
Στο πρωτάθλημα της Ισπανίας θα αγωνίζεται ο τερματοφύλακας του Διομήδη Άργους Παναγιώτης Παπαντωνόπουλος
Ο Παναγιώτης Παπαντωνόπουλος ανοίγει τα «φτερά» του και από τη Handball Premier, μετακομίζει στο λαμπερό πρωτάθλημα της Ισπανίας. Ο 19χρονος τερματοφύλακας του Διομήδη Άργους, από τη νέα σεζόν και για τρία χρόνια θα είναι παίκτης της Αμπάνκα Αντεμάρ Λεόν, που εδρεύει στην ομώνυμη επαρχία της Καστίλης – Λεόν.


Τη συμφωνία ανακοίνωσε η ισπανική ομάδα στα social media και καλωσορίζοντας τον ταλαντούχο τερματοφύλακα έγραψε: «Νιάτα και πολλή ποιότητα η νέα μας προσθήκη για τα τρεις επόμενες σεζόν».

Για την σπουδαία μεταγραφή του στην Αντεμάρ Λεόν μίλησε στο e-handball.gr ο Πάνος Παπαντωνόπουλος.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να κλείσω μεταγραφή σε μια τόσο σπουδαία ομάδα, όπως είναι η Aντεμάρ. Η πρόκληση είναι πολύ μεγάλη, το πρωτάθλημα είναι πολύ ποιοτικό και ανταγωνιστικό. Έχω υπογράψει για τρία χρόνια με την ομάδα της Λέον. Η επαφή έγινε με τον μάνατζέρ μου Λούκα Ντάσεβιτς», δήλωσε προσθέτοντας πως: «δεν χρειάστηκα πολύ χρόνο να το σκεφτώ. Στην ηλικία που είμαι πιστεύω είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω και έτσι συμφωνήσαμε πολύ γρήγορα».

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα μου τον Διομήδη Άργους για όλα αυτά τα χρόνια που πέρασα εδώ και ανδρώθηκα στην πρώτη ομάδα. Τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές που έχω συνεργαστεί, γιατί όλοι έχουν βάλει το λιθαράκι τους για να φτάσω σε αυτή την μεταγραφή και την διοίκηση της ομάδας. Και βέβαια τον μάνατζέρ μου Λούκα Ντάσεβιτς που πίστεψε σε εμένα και βρήκε αυτή την πρόκληση στην καριέρα μου. Σίγουρα θέλω να ευχαριστήσω και τους γονείς μου που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μου και με στηρίζουν».

Ο ύψους 1.99μ. παίκτης πάει σε μια από τις σπουδαιότερες ομάδες της Liga Asobal. Αυτή τη στιγμή η Λεόν βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας. Με συμμετοχές στο Champions League η Λεόν φέτος έφθασε μέχρι τη φάση των «16» στο EHF European League. H Λεόν έχει να επιδείξει αρκετές επιτυχίες. Πιο σημαντικές το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ισπανίας το 2001.

Ο Παπαντωνόπουλος αποτελεί ένα από τα νέα μεγάλα αστέρια του ελληνικού χάντμπολ και ήταν εντυπωσιακός στο πρόσφατο παιχνίδι του Διομήδη Άργους με την ΑΕΚ στη Νέα Κίο. Στον αγώνα της Νέας Κίου οι «λύκοι» πήραν ισοπαλία 27-27, με τον Παπαντωνόπουλο να αποκρούει στην τελευταία φάση εκτέλεση πέναλτι του Τζηρά.

Δείτε την φάση στο βίντεο παρακάτω:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ