ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 18 Απριλίου 2021

Μαχητικά τα κορίτσια του Φείδωνα Άργους απέναντι στην ομάδα της Χαλκίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:50:00 μ.μ. | | | |
Μαχητικά τα κορίτσια του Φείδωνα Άργους απέναντι στην ομάδα της Χαλκίδας
 Οι Αβαντίδες κέρδισαν στην Αργολίδα τον Φείδωνα Άργους 3-2, για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α’ Εθνικής γυναικών.


Η ομάδα της Χαλκίδας ευτύχησε στο τρίτο λεπτό να ανοίξει το σκορ με την Ντζάνη να βγαίνει απέναντι απ’ την Μούγιου, την οποία πλάσαρε εύστοχα. 

Στο 15′ οι γηπεδούχες είχαν την πρώτη τους αξιομνημόνευτη τελική, με εκτέλεση φάουλ της Καραγιάννη, που όμως πέρασε πάνω απ’ τα γκολπόστ της Αλεξάκη. 

Δύο λεπτά μετά η Χριστοφορίδη εκμεταλλεύτηκε αμυντικό λάθος της ομάδας του Άργους, όμως το πλασέ της πέρασε ελάχιστα άουτ και δίπλα απ’ το κάθετο δοκάρι. 

Τελικά οι φιλοξενούμενες διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 25′, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ της Λόγου, η μπάλα έφτασε στην Ντζάνη, η οποία σούταρε, ενώ στη συνέχεια και μετά από κόντρες η Τζαφέρη πήρε την μπάλα, η οποία με νέο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

Ο Φείδων μείωσε 1-2 στο 38′ με την Μαρίνη να γίνεται τελική αποδέκτης αντεπίθεσης και να τελειώνει επιτυχημένα τη φάση, με πλασέ. 

Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι Αβαντίδες μπήκαν και πάλι δυνατά και αφού έχασαν 1-2 καλές στιγμές (48′: χαμένο τετ-α-τετ με τη Χριστοφορίδη, 54′: σέντρα-σουτ της Λόγου στο οριζόντιο δοκάρι), έφτασαν στο 1-3 στο 57′, με εκτέλεση φάουλ της Λάγιου. 

Οι γηπεδούχες έδωσαν νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση στο 75′, όταν η Λέκκα με κεφαλιά μείωσε σε 2-3, το οποίο δεν άλλαξε ως το φινάλε, με τις φιλοξενούμενες να έχουν στα τελευταία λεπτά ακόμη δύο δοκάρια με τη Μυρτολλάρι.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπεκιάρης (Κορινθίας)/Κλεπετσάνης (Κορινθίας)-Οικονόμου (Κορινθίας), παρατηρητής: Νενεκούμης (Αργολίδας).

ΓΚΟΛ: 38′ Μαρίνη, 75′ Λέκκα-3′ Ντζάνη, 25′ Τζαφέρη, 57′ Λάγιου.

ΦΕΙΔΩΝ ΑΡΓΟΥΣ (Δημήτρης Τότσικας): Μούγιου Σόφη, Λέκκα, Κατσικάρη, Καβαθά, Κουλουμπή, Παπαγεώργιου, Τριανταφύλλου, Λουκά, Μαρίνη, Καραγιάννη, Δημητρίου. (Γαλάνη, Μούγιου Μαριαλένα, Σιόζου, Κομνά, Παραλικούδη, Οικονόμου, Βλάχου, Λουλεμέ, Βαλκάνη).

ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ (Ντράγκαν Κνέζεβιτς): Αλεξάκη, Ντζάνη, Λάππα, Νεοφύτου, Μελισσού, Γαγαρά, Τζαφέρη, Λάγιου, Χριστοφορίδη, Λόγου, Παχάκη. (Τζεβελέκου, Τυλιγάδη, Μυρτολλάρι, Λιατίφι, Πρίφτι, Μπάδα, Χατζηλιόντα, Αργυρίου, Αρκουλή).
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ