ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Στο κολυμβητήριο Ναυπλίου προπονείται η πρωτοπόρος ομάδα του Ν.Ο. Βουλιαγμένης (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:58:00 μ.μ. | | |
Στο κολυμβητήριο Ναυπλίου προπονείται η πρωτοπόρος ομάδα του Ν.Ο. Βουλιαγμένης (βίντεο)
Η ανδρική ομάδα του Ν.Ο. Βουλιαγμένης, πρωτοπόρος και αήττητη στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, προπονείται στο Δημοτικό Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Ναυπλίου "Κώστας Γκούβερης". 
Το κολυμβητήριο του Ναυπλίου επέλεξε ο Ν.Ο. Βουλιαγμένης για την προετοιμασία του, από την Μ. Δευτέρα έως την Μ. Τετάρτη, εν όψει των υποχρεώσεών του σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Με όλους τους παίκτες της ομάδας, Έλληνες και ξένους, διεθνείς σε όλες τις ηλικιακές εθνικές ομάδες της Ελλάδας και των χωρών καταγωγής τους, αποδεικνύει τις μεγάλες δυνατότητες του Ολυμπιακού μας κολυμβητηρίου. 
Ενθουσιασμένοι δήλωσαν οι παίκτες και παράγοντες του Ν.Ο. Βουλιαγμένης με το κολυμβητήριο Ναυπλίου. Εννοείται ότι για την παρουσία της ομάδας του ΝΟ Βουλιαγμένης στο Ναύπλιο, ως ομάδα της Α1 με πλήρεις αγωνιστικές υποχρεώσεις, εφαρμόζονται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, η σχετική άδεια και οι οδηγίες της ΓΓΑ. 
Η παρουσία του Ν.Ο. Βουλιαγμένης στο Ναύπλιο γίνεται σε συνεργασία με τον Ν.Ο. Ναυπλίου. Με τις συνεχείς παρεμβάσεις, συντηρήσεις και βελτιώσεις στο κολυμβητήριο Ναυπλίου, ο Δήμος και ο ΔΟΠΠΑΤ στοχεύουν στο να αποτελέσει ένα μόνιμο πυλώνα ανάπτυξης αθλητικού τουρισμού για το Ναύπλιο. Δείτε παρακάτω σε βίντεο τι δήλωσαν o τεχνικός διευθυντής της ομάδας Αρτίν Ελμισιάν, αθλητές του Ν.Ο. ΒουλιαγμένηςΑφρουδάκης Χρήστος και Μυλωνάκης Εμμανουήλ, αλλά και ο Κώστας Χελιώτης μέλος του Δ.Σ. του ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ