ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Λυκοσκούφης - Κοντός: "11 χρόνια μαθητευόμενοι μάγοι!!!"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:59:00 μ.μ. | |
Λυκοσκούφης - Κοντός: "11 χρόνια μαθητευόμενοι μάγοι!!!"
Από τις 22-02-2021, με τους συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Καρούζο Πέτρο και Κοντό Νικόλαο, καταθέσαμε αίτηση προς τον κ. Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών ζητώντας να μας χορηγηθούν στοιχεία σχετικά με τη λειτουργία της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων του Δήμου Άργους-Μυκηνών καθώς και μια επιτόπια ενημέρωση στις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού Άργους-Ναυπλίου.

Ύστερα από 3 μήνες, και μετά από δύο οχλήσεις προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, οι υπεύθυνοι της ΔΕΥΑΑΡΜ, εδέησαν (αναγκάστηκαν) να μας ενημερώσουν για τα προβλήματα στη λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού και να μας χορηγήσουν τα στοιχεία που είχαμε ζητήσει. 

Στις εγκαταστάσεις του βιολογικού είναι σε εξέλιξη διαγωνισμός για την πλήρη αντικατάσταση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι, χρηματοδότηση που έχει εξασφαλιστεί από το 2019, από την προηγούμενη κυβέρνηση. Κανονικά τα έξοδα λειτουργίας και συντήρησης του βιολογικού καθαρισμού θα έπρεπε να καλύπτονται από την είσπραξη των τελών. 

Όμως η Δημοτική αρχή που έχει την ευθύνη του Δήμου Άργους-Μυκηνών τα τελευταία 11 χρόνια από την είσπραξη των τελών δεν μπόρεσε να καλύψει ούτε το κόστος κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος στο βιολογικό καθαρισμό. 11 χρόνια μαθητευόμενοι μάγοι!!! Ενημερωνόμαστε σήμερα για να είμαστε έτοιμοι αύριο!!! 

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δ. Άργους-Μυκηνών 
Λυκοσκούφης Γιάννης 
Κοντός Νίκος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ