ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

28 Μαΐου 2012: Όταν ο Διομήδης και όλη η Αργολίδα έφτασαν στο ψηλότερο σκαλί της Ευρώπης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:22:00 μ.μ. | | | |
28 Μαΐου 2012: Την ημέρα που ο Διομήδης και όλη η Αργολίδα έφτασαν στο ψηλότερο σκαλί της Ευρώπης
Ημέρα μνήμης και περηφάνιας σήμερα για όλη την Αργολίδα που είναι χαραγμένη για τα καλά στο μυαλό όσων έζησαν τη μαγική Ευρωπαϊκή πορεία του Διομήδη Άργους το 2012. 

Κόντρα σε προγνωστικά, φαβορί και συγκρίσεις μπάτζετ μια ομάδα Λύκων, γεμάτη ταλέντο, πάθος και αγωνιστικό θράσος έφτασε στο ψηλότερο σκαλί που έχει φτάσει ποτέ Ελληνική ομάδα στο άθλημα μας.

Ταυτόχρονα γινόταν η πρώτη, και μοναδική μέχρι και σήμερα, Ελληνική επαρχιακή ομάδα με Ευρωπαϊκό τίτλο σε όλα τα αθλήματα. 

Ημέρα που όλη η χαντμπολική Ευρώπη έβλεπε την Ελληνική σημαία να κυματίζει περήφανα από τα κατορθώματα των Λύκων. 
O θρίαμβος του Διομήδη Άργους ανέτρεπε κάθε έννοια λογικής που υπάρχει στον αθλητισμό, (ερασιτεχνικό σωματείο, απουσία γηπέδου μιας και το εδώ κλειστό δεν πληρούσε τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές, περιορισμένο μπάτζετ και ρόστερ, έλλειψη εμπειριών σε τέτοιο επίπεδο) και αυτό προκαλούσε το σεβασμό και το θαυμασμό όλων.

9 χρόνια μετά η μοίρα κάνει τα δικά της παιχνίδια και φέρνει μια ακόμα Ελληνική ομάδα την ίδια ημέρα να αγωνίζεται σε Ευρωπαϊκό τελικό και να ετοιμάζεται να βάλει τις βάσεις για μια δεύτερη επιτυχία.

Κοινός παρονομαστής ο πρωτεργάτης τότε και τώρα Δημήτρης Δημητρούλιας. Η ομάδα της ΑΕΚ, υπό την καθοδήγηση του, είναι πολύ κοντά στο να καταστήσει την 30η Μαΐου δική της ημέρα μνήμης και περηφάνειας!
 
Στο δύσκολο δρόμο που έχετε μπροστά σας αυτό το τριήμερο, με τους δύο τελικούς για το EHF European Cup, έχετε τις ολόθερμες ευχές όλων μας και τη θετική μας σκέψη!

Διομήδης Άργους
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ