ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Παν.Ψωμιάδης και Αν.Τσαγκαράκης της ΑΛΜΑ 4Χ4 Ναυπλίου στον αγώνα "Mega Four" στην Πάτρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:42:00 μ.μ. | | | |
Παν.Ψωμιάδης και Αν.Τσαγκαράκης της ΑΛΜΑ 4Χ4 Ναυπλίου στον αγώνα "Mega Four" στην Πάτρα
Οι Παναγιώτης Ψωμιάδης και Αναστάσιος Τσαγκαράκης αγωνίζονται στον αγώνας Πανελληνίου Κυπέλλου της ΟΜΑΕ «Panzer Glass-2o Mega Four 4×4 Πάτρας» που θα διεξαχθεί το τριήμερο από 14 ως 16 Μαΐου 2021 στην πίστα Dirt Park, στην Χαλανδρίτσα της Αχαΐας.

Η Λέσχη 4×4 Πάτρας «Skarta Ekato» με την άδεια και την υποστήριξη της ΟΜΑΕ (Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος), της Επιτροπής 4×4 της ΕΠΑ και την Συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος και την στήριξη του Δήμου Ερυμάνθου, θα διοργανώσουν τον Αγώνα «Panzer Glass-2o Mega Four 4×4 Πάτρας» την Παρασκευή 14, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Μαΐου 2021 στην πίστα Dirt Park στην Χαλανδρίτσα Αχαΐας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί μέσα στον άκρως κατάλληλο και φιλόξενο χώρο της νεόδμητης πίστας Dirt Park, στην Χαλανδρίτσα Αχαΐας, με 5 Ειδικές Διαδρομές που έχει σχεδιάσει η Οργανωτική Επιτροπή για την Ομάδα WT και 5 Ειδικές Διαδρομές για την Ομάδα ENTRY.

Ανάμεσα στις 46 συμμετοχές και το πλήρωμα της Α.Λ.Μ.Α. 4Χ4 ΝΑΥΠΛΙΟΥ με τους Παναγιώτη Ψωμιάδη και Αναστάσιο Τσαγκαράκη με το ιδιοκατασκευής Shark Baggy στην Open 40+ . 

Ευχόμαστε σε όλους καλό αγώνα και καλή επιτυχία.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ