ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Δολοφονία γνωστού πυγμάχου στη Βάρη - Είχε αναδειχθεί νικητής σε γνωστό ριάλιτι επιβίωσης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:38:00 μ.μ. | | |
Δολοφονία γνωστού πυγμάχου στη Βάρη - Είχε αναδειχθεί νικητής σε γνωστό ριάλιτι επιβίωσης
Ο 39χρονος Τάσος Μπερδέσης είναι ο γνωστός πυγμάχος που δολοφονήθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή της Βάρης, επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου 23.

Ο πασίγνωστος Έλληνας πυγμάχος συνδεόταν και με τον χώρο της νύχτας. Μάλιστα, είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις εκβιασμών, ενώ είχε συλληφθεί και εκτίσει ποινή φυλάκισης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα γκρι τζιπ προσέγγισε τον άνδρα ενώ βρισκόταν στον δρόμο, έξω από τον αθλητικό σύλλογο πυγμαχίας "Εωλος". Ειδικότερα, το θύμα είχε φέρεται να είχε βγει μόλις από τον όμιλο πυγμαχίας και είχε μπει σε αυτοκίνητο στη θέση του συνοδηγού. Το τζιπ πλησίασε με τον δράστη να πυροβολεί τουλάχιστον 10 φορές εναντίον του με πολεμικό καλάσνικοφ.

Η Αστυνομία αποδίδει τη δολοφονία του 39χρονου σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των εκτελεστών του πυγμάχου. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Σημειώνεται ότι ο 39χρονος είχε λάβει μέρος -και αναδείχθηκε νικητής- πριν από λίγα χρόνια σε γνωστό ριάλιτι επιβίωσης.

Ποιος ήταν ο Τάσος Μπερδέσης


Ο Τάσος Μπερδεσης γεννήθηκε στην Πάτρα στις 23 Νοεμβρίου του 1982. Στα 15 του χρόνια άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα πυγμαχίας και μετά από λίγα χρόνια μετακομίζει στην Αθήνα για να ακολουθήσει το όνειρο του, να γίνει πυγμάχος.

Στο ενεργητικό του είχε 6 νίκες, μια ισοπαλία και έχει κερδίσει περίπου 340 παιχνίδια ερασιτεχνικά στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και έχει μόνο οχτώ ήττες.

Το 2011 βραβεύτηκε από τον Παναθηναϊκό σαν τον καλύτερο αθλητή όλων των αθλημάτων του συλλόγου σε ψήφους.

Νικητής του Survival Secret

Ο Τάσος Μπερδέσης ήταν ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι και κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ.

Ο γνωστός πυγμάχος, διαγωνίστηκε με τον Γιώργο Μανίκα, τον Θάνο Πετρέλη και τον Αιμίλιο Σακελλαρίδη. Οι παίκτες έδωσαν "μάχη” στο αγώνισμα, ωστόσο ο Μπερδέσης κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ