ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΚΑΦΕΣ - ΣΦΟΛΙΑΤΕΣ

Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Τριήμερο με αύξηση της κίνησης «βλέπει» το Ναύπλιο - Άρχισαν να χτυπούν τα τηλέφωνα στα ξενοδοχεία (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:02:00 μ.μ. | | |
Τριήμερο με αύξηση της κίνησης «βλέπει» το Ναύπλιο - Άρχισαν να χτυπούν τα τηλέφωνα στα ξενοδοχεία (βίντεο)
Να βουλιάξουν από κόσμο αναμένεται ακόμα και από αύριο οι πιο κοντινοί προορισμοί στα μεγάλα αστικά κέντρα. Η άρση των απαγορεύσεων έχει ανακοινωθεί και επίσημα και οι πολίτες έχουν αρχίσει ήδη να κλείνουν εκδρομές προς κοντινούς προορισμούς είτε είναι τα νησιά του Αργοσαρωνικού, είτε πόλεις κοντά στην Αθήνα, όπως το Ναύπλιο.

«Αυτό το Σάββατο θα είμαστε πλήρεις», μας λέει με τη σειρά της και η Ράνια Δαγρέ, ιδιοκτήτρια πανσιόν στην παλιά πόλη του Ναυπλίου. 

Όπως συνεχίζει να μας λέει: «Και τα 6 δωμάτια που διαθέτουμε έκλεισαν ήδη από τις αρχές αυτής της εβδομάδας. Μεγάλο ενδιαφέρον λαμβάνουμε και για τα επόμενα Σαββατοκύριακα αλλά και για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Να πω βέβαια, ότι εκτός από το συγκεκριμένο τριήμερο, οι Αθηναίοι που εκδράμουν στο Ναύπλιο κλείνουν κατά βάση μια διανυκτέρευση, για να γλυτώνουν έξοδα. Οι επισκέπτες δηλαδή προσέρχονται Σάββατο πρωί και αποχωρούν Κυριακή μεσημέρι, με τους ιδιοκτήτες να προσπαθούν να τους εξυπηρετήσουν στο κομμάτι ενός ‘αργοπορημένου’ check out, μετά το πατροπαράδοτο 12.00».

Η κα Δαγρέ τονίζει πάντως, πως οι ιδιοκτήτες των ενοικιαζόμενων δωμάτιων, περιμένουν με τη σειρά τους οδηγίες για το τι πρέπει να πράξουν οι ίδιοι όσον αφορά και τους εαυτούς του και το κομμάτι της αντιμετώπισης του κορονοϊού – αν θα πρέπει δηλαδή να προβαίνουν σε test και κάθε πότε.

Για ένα καλό, με βάση τα δεδομένα, Σαββατοκύριακο μας μίλησε και η Δήμητρα Κωνσταντοπούλου, επίσης ιδιοκτήτρια δωματίων στην παλιά πόλη του Ναυπλίου. Όπως μας είπε, η πληρότητα της επιχείρησής της γι αυτό το Σαββατοκύριακο είναι στο 60%. «Όλες οι κρατήσεις έγιναν τις τελευταίες τρεις ημέρες. Άρχισε πάντως να υπάρχει κίνηση και το θετικό είναι ότι ήδη προσθέτουμε κρατήσεις για τα επόμενα ΣΚ».

Συγκρατημένα αισιόδοξος εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο MEGA ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ναυπλίου Παναγιώτης Μωραϊτης:  «Η εικόνα που έχουμε τουλάχιστον από το πρώτο Σαββατοκύριακο είναι μία μικρή κινητικότητα δεν μπορούμε ακόμα να την χαρακτηρίσουμε έντονη αλλά ξέρετε ότι είναι ακόμα πάρα πάρα πολύ νωρίς».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ