ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Στην Σαλαμίνα ο Διομήδης για εξ΄ αναβολής αγώνα

Στην Σαλαμίνα ο Διομήδης για εξ΄ αναβολής αγώνα
Στη Σαλαμίνα ταξιδεύουν την Τετάρτη 12/5 οι Λύκοι του Διομήδης Άργους για τον εξ’ αναβολής αγώνα της 9ης αγωνιστικής με τη ΣΑΛΑΜΙΝΑ H.C.

Ο γρήγορος ρυθμός, η πίεση και η συγκέντρωση είναι ο στόχος και σε αυτό το παιχνίδι, στοιχεία που κυριάρχησαν και στον πρόσφατο αγώνα με το Δούκα. Αυτό μας τόνισε μεταξύ άλλων ο πίβοτ Τάσος Τσαμουρίδης.

«Παίζαμε με έναν αντίπαλο που αντιμετωπίσαμε ξανά πριν την διακοπή για τους αγώνες της Εθνικής ομάδας. Γνωρίζαμε τί πρέπει να προσέξουμε και δουλέψαμε εντατικά να περιορίσουμε τα λάθη του πρώτου αγώνα. Θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα στο αμυντικό κομμάτι αλλά γενικά υπήρχε διάθεση και ενέργεια από την ομάδα και φάνηκε στα τρεξίματα. Το ίδιο πάθος και ένταση σκοπεύουμε να βγάλουμε και στον αυριανό αγώνα με τη Σαλαμίνα. Θέλουμε να διατηρήσουμε όλα τα καλά στοιχεία που δείχνουμε στους αγώνες και να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη.
 
Μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία και στο πιο κρίσιμο κομμάτι του πρωταθλήματος. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά ώστε να είμαστε έτοιμοι για τη δύσκολη σειρά αγώνων που ακολουθούν και να διεκδικήσουμε τους στόχους μας!»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ