Σάββατο, 22 Μαΐου 2021

Θλίψη στην Ουρολογική Κλινική του Νοσοκομείου Άργους για τον εκλειπόντα Ανδρέα Παπαϊωάννου

Θλίψη στην Ουρολογική Κλινική του Νοσοκομείου Άργους για τον εκλειπόντα Ανδρέα Παπαιωάννου
Με μεγάλη θλίψη και οδύνη οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό της Ουρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου ΄Αργους αποχαιρετούν τον Διευθυντή της , Χειρουργό- Ουρολόγο Ανδρέα Παπαϊωάννου.

Ο Ανδρέας ήταν ένας εξαιρετικός επιστήμονας, οικογενειάρχης και άνθρωπος. Η προσφορά του στην Αργολίδα ήταν τεράστια. Για τέσσερεις δεκαετίες εργάστηκε ακούραστα προσφέροντας τις επιστημονικές του υπηρεσίες με αγάπη, ευαισθησία και ανθρωπιά στον πάσχοντα. Η παρουσία του στο Νοσκομείο ήταν συνεχής , ημέρα και νύκτα, όλο το χρόνο, χωρίς να κάνει καν χρήση των αδειών του, έως και την τελευταία μέρα της συνταξιοδότησής του προ διετίας. 

Μας εντυπωσίαζε όλους με τα σωματικά και ψυχικά του αποθέματα, την ηρεμία και την καλοσύνη του. ΄Ηταν πράος , φιλικός στο προσωπικό και στους συναδέλφους του, αφοσιωμένους στους ασθενείς του ,πάντα πρόθυμος να προσφέρει την βοήθεια του σε όσους την ζητούσαν. Η προσωπικότητα του και το έργο του αποτελούσε πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για όλους όσους τον γνωρίσαμε.. Θα τον θυμόμαστε πάντα με συγκίνηση και αγάπη.

Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μας ΄Ανδρέα.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο Τασία και στα παιδιά του Γιάννη και Χρήστο 

Η Ουρολογική Κλινική Νοσοκομείου ΄Αργους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ