ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Σύσκεψη του Πρόεδρου του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζου με φορείς στην Αργολίδα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:22:00 μ.μ. | | | | |
Σε σύσκεψη συμμετείχε ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος κατά την επίσκεψη του στην Αργολίδα την Τετάρτη 26 Μαΐου στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας της Αργολίδας.
Σύσκεψη του Πρόεδρου του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζου με φορείς στην Αργολίδα  (βίντεο)
Ο κύριος Λυκουρέντζος επισκέφθηκε την Αργολίδα και περιοχές όπου επλήγησαν κυρίως πυρηνόκαρπα από τον παγετό του Απριλίου, με στόχο την εξεύρεση λύσης ώστε να αποζημιωθούν οι πληγέντες καλλιεργητές
Προηγήθηκαν επισκέψεις και αυτοψία σε κτήματα των περιοχών Στέρνας, Σχοινοχώρι, Λυρκεία, Κουτσοπόδι και Φίχτια και συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς, ομάδες αγροτών και συνεταιρισμούς.
Στην σύσκεψη το μεσημέρι της Τετάρτης, συμμετείχαν οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Γκιόλας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ι. Μαλτέζος, οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Αθλητισμού και Πρόνοαις Ι. Μαντζούνης και Δ. Σχοινοχωρίτης αντίστοιχα, οι Δήμαρχοι Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, Άργους Μυκηνών Δ. Καμπόσος, Επιδαύρου Τ.Χρόνης και Ερμιονίδας Γ. Γεωργόπουλος, στελέχη της Διευθυνσης Αγροτικής Οικονίνας και Κτηνιατρικής της ΠΕ Αργολίδας, αγρότες και μέλη συνεταιρισμών.
Δείτε παρακάτω σε βίντεο τις δηλώσεις που έκανε ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ στην Αργολίδα:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ