ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

Μπροστά οι Πελοποννήσιοι, στον Αγώνα για την Αναγνώριση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:39:00 π.μ. | | |
Μπροστά οι Πελοποννήσιοι, στον Αγώνα για την Αναγνώριση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού
Ενεργά και Δυναμικά έδωσαν το παρόν οι πελοποννήσιοι , μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Πελοποννησίων, στις εκδηλώσεις για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού που διοργανώθηκαν από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων και την Αρμενική Εθνική Επιτροπή Ελλάδας , στη Θεσσαλονίκη στις 18 και στις 19 Μαίου 2021.
Στο τρίγωνο που σχηματίζουν στο κέντρο της πόλης, τα Μνημείο της Γενοκτονίας των Αρμενίων , ο Ανδριάντας του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και η Προτομή του Αρχηγού της Φιλικής Εταιρείας και Πόντιου στη καταγωγή Αλέξανδρου Υψηλάντη , άναψαν χιλιάδες κεριά στη Μνήμη των 353.000 και πλέον θυμάτων της Γενοκτονίας του Ελληνισμού του Πόντου και πέταξαν στον ουρανό της Θεσσαλονίκης εκατοντάδες κόκκινα μπαλόνια για να συναντήσουν τις ψυχές των αδικοχαμένων γονέων και αδελφών μας και να θυμίσουν σε όλους το αποτρόπαιο γεγονός .
Στα 200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση , οι Έλληνες, ενωμένοι , δεν Ξεχνούν και Διεκδικούν Διεθνοποίηση, Αναγνώριση και Δικαίωση των θυμάτων της Γενοκτονίας . Οι εκπρόσωπο των πολιτιστικών Συλλόγων των Πελοποννησίων ύψωσαν τα λάβαρα και ευλαβικά έκλειναν την κεφαλή και κατέθεσαν το στεφάνι μπροστά στα μνημεία των Αρμενίων , στην προτομή του Αλέξανδρου Υψηλάντη και στον ανδριάντα του Γέρου που αγέρωχα στέκεται με το σπαθί στο χέρι στην Πρωτεύουσα της Μακεδονίας μας , στην Θεσσαλονίκη.
Στις εκδηλώσεις της Θεσσαλονίκης εκπροσώπησαν την Ομοσπονδία των Πελοποννησίων και μετέφεραν τον Χαιρετισμό του Προέδρου της Ομοσπονδίας κ.Αντώνη Γυφτόπουλου, ο Β Αντιπρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Πεθαίνος και το Μέλος του Δ.Σ. κ.Θ Γεωργουλόπουλος, πλαισιωμένοι από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Πελοποννησίων Θεσσαλονίκης Φ.Σταυρόπουλο και τα Μέλη, του ιδιαίτερα δραστήριου Συλλόγου Πελοποννησίων Θεσσαλονίκης "Ο Κολοκοτρώνης ".

Ο Πρόεδρος ,
Αντώνιος Γυφτόπουλος 

Ο Υπεύθυνος για τη Δημοσιότητα και την Επικοινωνία ,
Προκόπης Νικητόπουλος 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ