ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Στο Τολό παρουσιάστηκαν οι προϋποθέσεις και οι προοπτικές του Αλιευτικού Τουρισμού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:21:00 μ.μ. | | | |
Στο Τολό παρουσιάστηκαν οι προϋποθέσεις και οι προοπτικές του Αλιευτικού Τουρισμού
Συνεχίστηκε μετά τη Νέα Κίο το Σάββατο, η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τον αλιευτικό τουρισμό που διοργανώνουν στην Αργολίδα η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Πάρνωνα, την Κυριακή στο Τολό.

Η εκδήλωση στο Τολό έγινε στο ξενοδοχείο  John and George.

Στο πλαίσιο των δύο αυτών εκδηλώσεων μίλησαν ο Γιώργος Λουρδής συνιδρυτής και συνεργάτης του Fishing Trips με θέμα “Η ανάπτυξη του αλιευτικού τουρισμού, από την Πελοπόννησο σε όλη την Ελλάδα”, η Χριστίνα Καλαθά διευθύντρια του Ενδιάμεσου Φορεά Αλιείας του Δικτύου Συνεργασίας της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων Αττικής με θέμα “Αλιευτικός τουρισμός, εναλλακτικός τουρισμός, εναλλακτικό εισόδημα» και ο Αναστάσιος Λαδάς της Poros Fishing Trips με θέμα “Μια βιωματική εμπειρία αλιευτικού τουρισμού”. 

Στη συνέχεια, ο συνεργάτης της “Πάρνωνας” Α.Ε. Μαρίνης Γιώργος Κανελλόπουλος παρουσίασε το σχέδιο της 1ης Πρόσκλησης “Ιδιωτικές επενδύσεις για την αειφόρο ανάπτυξη των αλιευτιών περιοχών” που δημοσιοποιείται στο πλαίσιο εφαρμογής του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER Αλιείας, Προτεραιότητα 4 του ΕΠΑΛΘ 2014 – 2020 (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας και Θάλασσας).

Στην εκδηλωση παρευρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: "Η ανάπτυξη του Αλιευτικού Τουρισμού, από την Πελοπόννησο σε όλη την Ελλάδα. Καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στο Τολό.
Οι συνεργασίες είναι ο μόνος δρόμος για να πετύχουμε. Η παρουσία των ανθρώπων του Τουρισμού μας και οι επιθυμία τους να δουλέψουν για αυτές τις εναλλακτικές μορφές οι οποίες προσθέτουν αξία στον τουριστικό προορισμό μας κάνει αισιόδοξους."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ