ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Κορωνίδα Κοιλάδας: "Τα παιχνίδια πρέπει να κερδίζονται στα γήπεδα κι όχι στα χαρτιά..."

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:23:00 μ.μ. | | |
Κορωνίδα Κοιλάδας: "Τα παιχνίδια πρέπει να κερδίζονται στα γήπεδα κι όχι στα χαρτιά..."
Η Κορωνίδα Κοιλάδας σε συνέχεια του σημερινού μη τελεσθέντος αγώνα στο Γύθειο, θέλει απάντηση σε εύλογα ερωτήματα που προκύπτουν μετά την αδιανόητη απόφαση παρατηρητή και διαιτητή για την ματαίωση του αγώνα.Πώς γίνεται να μπήκαμε στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα ; να χρησιμοποιήσουμε τα αποδυτήρια ; να κάνουμε ζέσταμα στον αγωνιστικό χώρο;αφού όπως υποστηρίζει ο παρατηρητής δεν είχαμε την λίστα Covid ; ενώ θα έπρεπε να μην μας επιτραπεί η είσοδος όπως επιβάλλει ο κανονισμός.
Στις 16:50 θυμήθηκε ξαφνικά να μας ενημερώσει ότι λείπει η σφραγίδα του γιατρού από την αναλυτική λίστα (υπήρχε κανονικά στην συγκεντρωτική λίστα με υπογραφή και ημερομηνία /επισης υπήρχε κανονικά υπογραφή του υπευθύνου covid της ομαδας μας στην αναλυτική λίστα ) ενώ δεν θα έπρεπε να είχαμε εισέλθει καν στον αγωνιστικό χώρο. Ο διαιτητής αμεσως μετά την ενημέρωση του παρατηρητή βγήκε στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου διότι υπήρχε μεγάλο πρόβλημα (στους εσωτερικους κι εξωτερικούς χωρους) με το τηλεφωνικό σήμα , μίλησε με κάποιον στο τηλέφωνο και εν συνεχεία μας είπε το αυτονόητο , ότι δηλαδή ο αγώνας θα γίνει κανονικά και θα καταγράψω το συμβάν στο φύλλο αγώνα .
Κι ενώ μας είχε ενημερώσει γι αυτό , ξαφνικά στις 17:10 μας ενημέρωσε ότι εάν δεν προσκομίσουμε το έγγραφο (αναλυτική ονομαστική λίστα με σφραγίδα και υπογραφή ιατρου) σε εύλογο χρονικό διάστημα , δεν θα ξεκινήσει τον αγώνα.
Εμείς από την πλευρά μας στις 17:20 είχαμε έτοιμο και υπογεγραμμένο το εν λόγω έγγραφο από τη γιατρό που είχε διενεργήσει στις 22/5 τα τεστ (και είχε υπογράψει και σφραγίσει ήδη τη συγκεντρωτική λίστα).
Παρόλα αυτά έκλεισε το φύλλο αγώνα (κλεισμενος στο γραφείο του) χωρίς να δεχθεί καν να δεί το email με το υπογεγραμμένο έγγραφο.


Οφείλουμε να τονίσουμε πως δεν έχουμε κανένα παράπονο από την φιλοξενία του Πανγυθεατικού αλλά θα πρέπει όπως είναι απόλυτα φυσικο να διασφαλίσουμε το συμφέρον της ομάδας μας και θα παλέψουμε ως το τέλος γι αυτό.


Είμαστε υπέρμαχοι της άποψης ότι τα παιχνίδια πρέπει να κερδίζονται στα γήπεδα κι όχι στα χαρτιά... κι αυτό θα επιδιώξουμε ως το τέλος.


Εκ του Γραφείου Τύπου
της Κορωνίδας Κοιλάδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ