ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

"Ανταρσία" από καταστηματάρχες εστίασης - Θα παίξουν μουσική Παρασκευή και Σάββατο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:37:00 π.μ. | | | |
"Ανταρσία" από καταστηματάρχες εστίασης - Θα παίξουν μουσική Παρασκευή και Σάββατο
Ως συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας ενάντια στο μέτρο που απαγορεύει τη μουσική στους χώρους εστίασης, καταστήματα σε όλη την Ελλάδα αποφάσισαν την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Μαΐου 2021 από τις 21:00 – 23:45 να παίξουν μουσική.


Σύμφωνα με τον Κύκλο Επαγγελματιών Εστίασης, το μέτρο που έχει εφαρμοστεί από 3 Μαΐου να μην έχουν μουσική τα καταστήματα εστίασης, σε μεγάλο βαθμό επηρεάζει την λειτουργία και την επιβίωσή τους.

«Η εστίαση έχει μείνει κλειστή σχεδόν έναν χρόνο, ανοίγει με πολλούς περιορισμούς και χωρίς μουσική» σημειώνεται στην ανακοίνωση και προστίθεται: «Θέλουμε να ακουστεί πάλι η μουσική στα μαγαζιά μας αυτές τις δύο ημέρες όπως πριν ….. όπως ακουγόταν πριν … ως ένδειξη διαμαρτυρίας σε αυτό το μέτρο … θέλουμε πάλι να ακουστούν μελωδίες και μουσικές με την ένταση και τον τρόπο που ακουγόταν πριν την πανδημία … τίποτα περισσότερο .,. τίποτα λιγότερο», δηλώνουν.

Μέχρι στιγμής ειναι άγνωστο πόσα καταστήματα θα επιλέξουν να συμμετάσχουν στην διαμαρτυρία αυτή με τον κίνδυνο ενός πρόστιμου να καραδοκεί  
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ