Δευτέρα, 31 Μαΐου 2021

Αιτήματα από μέλη του Σωματείου Καφεζυθεστιατορίων Ξενοδοχείων Ύπνου Ναυπλίου

Αιτήματα από μέλη του Σωματείου Καφεζυθεστιατορίων Ξενοδοχείων Ύπνου Ναυπλίου
Συναδέλφισσες συνάδελφοι

σήμερα 31 Μάη, το πρωί, καταθέσαμε αιτήματα των εργαζομένων προς το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας, προκειμένου να πάρει θέση.

Μπροστά στις εξελίξεις με το καινούριο νομοσχέδιο που φέρνει προς διαβούλευση η κυβέρνηση, καλέσαμε το Δ.Σ να αποφασίσει και να πραγματοποιήσει άμεσα Γενική Συνέλευση για την συμμετοχή μας στην απεργία στις 3/6, ημερομηνία που έχουν αποφασίσει η ΑΔΕΔΥ, δεκάδες Εργατικά Κέντρα, ομοσπονδίες και σωματεία σε όλη τη χώρα.

Ακόμα καταθέσαμε την ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ που συνέταξαν μια σειρά από εργατικά σωματεία, ομοσπονδίες και Ε.Κ, μέσα από μαζικές διαδικασίες, σε αντιπαραβολή αυτού του εκτρώματος που θέλει να φέρει η κυβέρνηση.

Καλούμε και δημόσια το Δ.Σ του Σωματείου Υπαλλήλων Καφεζυθεστιατορίων Ξενοδοχείου Ναυπλίου, να διεξάγει άμεσα Γενική Συνέλευση, ώστε να οργανώσουμε την αντίστασή μας και να συνυπογράψουμε την ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ.

Αναμένουμε σύντομα απάντηση και ενημέρωση.

Προς το Δ.Σ του σωματείου Υπαλλήλων
Καφεζυθεστιατορίων Ξενοδοχείων Ύπνου Ναυπλίου.

Κοι, συνάδελφοι της διοίκησης απευθύνουμε τα εξής αιτήματα ερωτήματα:

 1ον. Μπροστά στις ραγδαίες εξελίξεις στα εργασιακά εξαιτίας του νέου νομοσχεδίου που ετοιμάζεται να φέρει η κυβέρνηση προς διαβούλευση διερωτόμαστε τι θέση θα πάρει και απόφαση  το Δ.Σ για αυτό το νομοσχέδιο. (Ακόμα αναμένουμε επίσημη ανακοίνωση για το ποιοι εκλεχτήκαν).

2ον Τι απόφαση θα πάρει το Δ.Σ μπροστά στην επικείμενη απεργία στις 3 Ιουνίου που προκηρύττουν   δεκάδες σωματεία, Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα στην υπόλοιπη χώρα.

3ον Απαιτούμε την οργάνωση και διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης, για συζήτηση και απόφαση της απεργίας στον κλάδο στον νομό.

4ον Καλούμε το Δ.Σ να υπογράψει την ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ που αντιπαραβάλουν οι εργαζόμενοι μέσα από τα σωματεία τους, τα συνδικάτα τους και τα εργατικά κέντρα, καλύπτοντας έτσι τις σύγχρονες λαϊκές διεκδικήσεις, έναντι του νομοσχεδίου εκτρώματος της κυβέρνησης. 
Αναμένουμε σύντομα την απάντησή σας.


Εργαζόμενοι και μέλη του Σωματείου Καφεζυθεστιατορίων Ξενοδοχείων Ύπνου Ναυπλίου.


Βασιλείου Δημήτριος

Κορολής Βασίλειος

Μαρίνης Δημήτριος

Μαρτής Χαράλαμπος

Τζαβάρας Γεώργιος

Τσεμπερά Σάρα


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ