ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τρίτη 4 Μαΐου 2021

Lockdown: Τι ανοίγει μέσα στον Μάιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:42:00 π.μ. |
Τι ανοίγει μέσα στον Μάιο (βίντεο)
Ο τελευταίος μήνας της άνοιξης είναι ιδιαιτέρως σημαντικός καθώς εκτός από την εστίαση σταδιακά θα επαναλειτουργήσουν όλες οι βαθμίδες της εκπαίδευσης με φυσική παρουσία με τους μαθητές του δημοτικού και του γυμνασίου (τα λύκεια άνοιξαν πριν από το Πάσχα) να επιστρέφουν στα θρανία τους.

Υποχρεωτική για τους εκπαιδευτικούς το διοικητικό προσωπικό και τους μαθητές θα είναι η χρήση των self – test δύο φορές την εβδομάδα.

Το Σάββατο 15 Μαΐου κάνει πρεμιέρα και ο τουρισμός με προδιαγραφές για επισκέπτες που έχουν εμβολιαστεί, αλλά και για εκείνους που θα πρέπει να ταξιδεύουν με τεστ. Την ίδια ημέρα, απελευθερώνονται οι υπερτοπικές μετακινήσεις για όλους τους πολίτες, ενώ θα ανοίξουν και οι οργανωμένες παραλίες, ενώ πιθανότατα θα μπει τέλος και στην χρήση των sms.

Αναλυτικότερα το επόμενο βήμα χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων θα γίνει με τα σχολεία, καθώς από τη Δευτέρα, 10 Μαΐου επιστρέφουν στις τάξεις τους οι μαθητές νηπιαγωγείων, δημοτικών και γυμνασίων. Απαραίτητη προϋπόθεση θα είναι τα self test καθώς τόσο οι μαθητές όσο και οι εκπαιδευτικοί και το διοικητικό προσωπικό θα πρέπει να διενεργούν τεστ αυτοδιάγνωσης.

Στη συνέχεια, το Σάββατο 15 Μαΐου θα γίνει η πρεμιέρα του τουρισμού που θα λειτουργήσει με αυστηρές προδιαγραφές τόσο για τους εμβολιασμένους επισκέπτες όσο και για εκείνους που θα ταξιδεύουν με διαγνωστικά τεστ.

Στις 15 Μαΐου θα απελευθερωθούν οι μετακινήσεις ανάμεσα σε νομούς και έτσι οι πολίτες θα μπορούν ελεύθερα να κινούνται από νομό σε νομό.

Στις 15 Μαΐου ανοίγουν για το κοινό και οι οργανωμένες παραλίες.

Την ίδια ημέρα, ενδέχεται να σταματήσει η υποχρέωση αποστολής ειδικού SMS για τις μετακινήσεις των πολιτών.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ