ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Βίντεο για outdoor activities από την Περιφέρεια - Ποια περιοχή της Αργολίδας θα προβληθεί

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:40:00 μ.μ. | | |
Βίντεο για outdoor activities από την Περιφέρεια - Ποια περιοχή της Αργολίδας θα προβληθεί
Στη δημιουργία αυτοτελών θεματικών Videos με ειδικό περιεχόμενο που αφορά σε outdoor activities (bungee jumping, rafting, παραπέντε, αναρρίχηση κ.λπ.), προχωρά η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με στόχο την ανάδειξη πέντε περιοχών.


Πρόκειται για βίντεο που θα γυριστούν στη Μονή Αυγού (Αργολίδα), στο Λούσιο (Αρκαδία), στον Ισθμό (Κορινθία), στη Νεάπολη (Λακωνία) και στην Καλαμάτα (Μεσσηνία).

Η ανάθεση δόθηκε σε εταιρεία της Αθήνας με κόστος 16.120,00 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%, με στόχο η παραγωγή να γίνει με σύγχρονα μέσα κινηματογράφησης, σύνθεσης και σκηνοθεσίας, όπως κάμερες υψηλής ευκρίνειας HD, εναέριες λήψεις με drone HD, railway κάμερες, steadycam κ.λπ., για τη δημιουργία αυτοτελών θεματικών Videos, για τις outdoor activities, για την ανάδειξη των 5 περιοχών της Πελοποννήσου.

Η χρηματοδότηση γίνεται με πόρους από τα 1.800.000,00 ϵ που προβλέπεται να αντληθούν από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και το Διαρκές Έργο υπό τον τίτλο «Δράσεις Τουριστικής Προβολής και Προβολής – Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων Περιφέρειας Πελοποννήσου».

Παράλληλα προγραμματίζονται 7 live συνδέσεις από την Περιφέρεια το Σάββατο 15 Μαΐου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ