ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

Την Μαριέτα Γιαννάκου στο ΓΝΑ 251 επισκέφθηκε ο Υπουργός Υγείας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:01:00 μ.μ. | | | |
Την Μαριέτα Γιαννάκου στο  ΓΝΑ 251 επισκέφθηκε ο Υπουργός Υγείας
Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας επισκέφθηκε σήμερα (21/6) το απόγευμα την βουλευτή της ΝΔ και πρώην Υπουργό, Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία νοσηλεύεται από χθες στο ΓΝΑ 251.

Η κυρία Γιαννάκου έχει υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται, είναι σε καλή κατάσταση και καλή διάθεση. 

Υπενθυμίζεται ότι η Μαριέττα Γιαννάκου μεταφέρθηκε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας στην Αθήνα από το νοσοκομείο του Ναυπλίου. 

Η πρώην υπουργός Παιδείας και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε μεταφερθεί εκτάκτως το βράδυ του Σαββάτου στο Νοσοκομείο Ναυπλίου, από το Κρανίδι όπου σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες έκανε εισρόφηση νερού κατά την διαρκεια που βρισκόταν σε πισίνα, αισθάνθηκε δυσφορία και δύσπνοια και έτσι μεταφέρθηκε καταρχάς στο Νοσοκομείο Ναυπλίου.  

Η πρώην υπουργός νοσηλευόταν στη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου, καθώς διαγνώστηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού, από το Σάββατο το βράδυ, παρουσίασε επιδείνωση στην υγεία της και κρίθηκε από τους θεράποντες ιατρούς σκόπιμο, να μεταφερθεί το απόγευμα της Κυριακής με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Αργολίδας στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ