ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Αργολίδα: Με εισήγηση Μαλτέζου 26 εκατ. ευρώ για τον δρόμο Αγία Ελεούσα- Αρκαδικό

Αργολίδα: Με εισήγηση Μαλτέζου 26 εκατ. ευρώ για τον δρόμο Αγία Ελεούσα- Αρκαδικό
Σημαντική εξέλιξη για το οδικό δίκτυο της Αργολίδας καθώς στην σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου εγκρίθηκε η εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαλτέζου που αφορά το ποσό των 26 εκατομμυρίων ευρώ, για την υποβολή πρότασης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος» του έργου «Βελτιώσεις ΕΟ 70 Τμήμα Αγία Ελεούσα- Αρκαδικό».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, Γιάννης Μαλτέζος στην εισήγηση του δήλωσε μεταξύ άλλων : "Με την υλοποίηση του έργου προβλέπεται η κατασκευή νέας αρτηρίας που αποτελεί την βελτίωση – αναβάθμιση του υφιστάμενου τμήματος “Αγία Ελεούσα – Πυργιώτικα – Αρκαδικό” της Εθνικής Οδού «Άργος – Ναύπλιο – Θέατρο Επιδαύρου – Παλαιά Επίδαυρος».
 
Αφορά την κατασκευή τμήματος 8,5χιλ. περίπου του δρόμου ο οποίος συνδέει τις μεγάλες πόλεις της Αργολίδας (Άργος και Ναύπλιο) με το Λυγουριό, το θέατρο Επιδαύρου, το Κρανίδι και την Παλαιά Επίδαυρο

Επιπλέον, με την κατασκευή των παράπλευρων οδών, συνολικού μήκους 13,50Km περίπου, τους τέσσερεις (4) Ισόπεδους Κυκλικούς Κόμβους, βελτιώνεται περεταίρω η οδική ασφάλεια και το επίπεδο εξυπηρέτησης τόσο της διαμπερούς όσο και της στρέφουσας κυκλοφορίας καθώς μειώνονται σε μεγάλο βαθμό οι συμβολές των αγροτικών οδών στην Π.Ε.Ο. και εξυπηρετούνται οι ανάστροφες κινήσεις με την ελάχιστη περιπορεία".

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ