ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Πλειστηριασμοί για 4 ξενοδοχεία σε Ναύπλιο, Κέρκυρα, Ρόδο και Μύκονο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:51:00 π.μ. | | |
Πλειστηριασμοί για 4 ξενοδοχεία σε Ναύπλιο, Κέρκυρα, Ρόδο και Μύκονο
Ξενοδοχεία σε Κέρκυρα, Ρόδο, Ναύπλιο και Μύκονο βρίσκονται στα πινάκια των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για τον Ιούνιο και βγαίνουν στο σφυρί για ποσό κοντά στα 30 εκατ. ευρώ. 

 Από σήμερα 1η Ιουνίου αίρεται κάθε προστασία από τους πλειστηριασμούς και για τους πληγέντες από την πανδημία. 

Ωστόσο σε ότι αφορά την ομαλή διενέργεια των πλειστηριασμών το «νερό στο αυλάκι» αναμένεται να μπει από τον Σεπτέμβριο καθώς οι οφειλέτες έχουν δικαίωμα εκ του νόμου να προχωρήσουν σε ανακοπή του πλειστηριασμού, διαδικασία που κρατά από 40 μέρες μέχρι 2 μήνες. 

Να σημειωθεί ότι για τον Ιούνιο –σύμφωνα με την πλατφόρμα e-auction- έχουν προγραμματισθεί 2.314 πλειστηριασμοί. 

Σε ό,τι αφορά στους πλειστηριασμούς για ξενοδοχειακά ακίνητα, τον Ιούνιο, σύμφωνα με την πλατφόρμα eauction έχουν προγραμματιστεί να βγουν στο σφυρί:

-Πολυτελές ξενοδοχείο στην Κέρκυρα. Η τιμή πρώτης προσφοράς ανέρχεται στα 9,06 εκατ ευρώ και επισπεύδουσα είναι η Amoeba Issuer DAC.

-Σε αναστολή βρίσκεται ο προγραμματισμένος για τις 2 Ιουνίου πλειστηριασμός ξενοδοχειακής επιχείρησης, με επισπεύδουσα την Cepal και τιμή πρώτης προσφοράς τα 8,57 εκατ. ευρώ.

-Στις 9 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί στο Ναύπλιο πλειστηριασμός υπερπολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας 5 αστέρων, με επισπεύδουσα τη Cepal και τιμή πρώτης προσφοράς 6,023 εκατ. ευρώ.

-Στις 23 Ιουνίου βγαίνουν στο σφυρί 4 τουριστικές κατοικίες στη Μύκονο , με επισπεύδουσα την Τράπεζα Πειραιώς και τιμή πρώτης προσφοράς τα 5,458 εκατ. ευρώ.





ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ