ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Στην Αργολίδα η Βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:51:00 μ.μ. | | | |
Στην Αργολίδα η Βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία
Τους Λειψούς βρέθηκε σήμερα η Βασίλισσα της Ισπανίας, Σοφία, δεύτερη στάση της επίσκεψής της στην Ελλάδα, μετά τη Λέρο.

Η Βασίλισσα Σοφία επισκέφθηκε το υπό κατασκευή Καταφύγιο Θαλάσσιας Ζωής στο νησί προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία του.

Τη βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας υποδέχθηκαν σήμερα στους Λειψούς, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Αμυράς, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα Περιβάλλοντος και Υδάτων, Κωνσταντίνο Αραβώση, τον Ισπανό πρέσβη, Enrique Viquera και τον δήμαρχο Λειψών, Φώτη Μάγγο, και περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Καταφυγίου Θαλάσσιας Ζωής Αιγαίου στον κόλπο της Βρουλιάς στη βορειοδυτική πλευρά του νησιού.

Το έργο είναι σε εξέλιξη και όταν ολοκληρωθεί θα λειτουργεί ως κέντρο περίθαλψης για θαλάσσια θηλαστικά και χελώνες, καθώς και ως χώρος φιλοξενίας δελφινιών που ελευθερώνονται από αιχμαλωσία.

Η 82χρονη γαλαζοαίματη  συνοδεύεται από την αδελφή της, πριγκίπισσα Ειρήνη και τον Πρέσβη της Ισπανίας στην Ελλάδα, επισκέφθηκε την Κυριακή και τη Λέρο, όπου την υποδέχθηκε ο δήμαρχος, Μιχάλης Κόλιας.

Η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας σύμφωνα με πληροφορίες το απόγευμα της Τρίτης θα βρίσκεται στην Αργολίδα και συγκεκριμένα στο Πόρτο Χέλι όπου θα μεταβεί οδικός στο σπίτι του τέως Βασιλιά της Ελλάδος Κωνσταντίνου ο οποίος είναι αδερφό της.

Στο Πόρτο Χέλι βρίσκεται για την φρούρησή της προσωπικό από την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας καθώς και από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου.




ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ