ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Υγειονομική κάλυψη από τον Ερυθρό Σταυρό Άργους του εθελοντικού καθαρισμού του Προφ. Ηλία Κουτσοποδίου

Υγειονομική κάλυψη από τον Ερυθρό Σταυρό Άργους του εθελοντικού καθαρισμού του Προφ. Ηλία Κουτσοποδίου
Εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος με υγειονομική κάλυψη του εθελοντικού καθαρισμού Προφήτη Ηλία Κουτσοποδίου και βιωματική εκπαίδευση «Βασικών Πρώτων Βοηθειών για καλοκαιρινά παιδικά ατυχήματα» από τον Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Άργους


Την Κυριακή, 6 Ιουνίου 2021, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και μετά από πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουτσοποδίου «Η ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ», το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Άργους, με τους εθελοντές του Τομέα Υγείας, κάλυψε υγειονομικά τη δράση όπου με τη συμμετοχή παιδιών Δημοτικού και Γυμνασίου, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Κουτσοποδίου, κατοίκων και του ΚΔΑΠ «Κρυμμένος Θησαυρός», πραγματοποιήθηκε εθελοντικός καθαρισμός του αύλειου χώρου του Προφήτη Ηλία Κουτσοποδίου.

Οι εθελοντές, με κινητό φαρμακείο, ακολούθησαν όλη τη διαδρομή και αντιμετώπισαν με ασφάλεια όλα τα περιστατικά. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε διαδραστικό μάθημα Βασικών Πρώτων Βοηθειών, μια την αντιμετώπιση των καλοκαιρινών παιδικών ατυχημάτων, από τη Νοσηλεύτρια-Προϊσταμένη του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Άργους. Η εκπαίδευση ήταν βιωματικού χαρακτήρα, με τη συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων, στους οποίους έγινε ενημέρωση για όλα τα νέα πρωτόκολλα και απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματά τους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. Άργους, κα. Δήμητρα Μουρλούκου. "Ολοι οι συμμετέχοντες ακολούθησαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης διασποράς του ιού SARS-CoV-2. Θερμές ευχαριστίες για την άψογη συνεργασία και φιλοξενία αλλά και την αναγνώριση του πολύπλευρου ανθρωπιστικού έργου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Άργους στέκεται πάντα αρωγός σε δράσεις που ενισχύουν την εθελοντική προσφορά, μιας και ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ