ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Από τον Διομήδη Άργους στα αθλητικά σαλόνια της Ισπανίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:39:00 μ.μ. | | |
Από τον Διομήδη Άργους στα αθλητικά σαλόνια της Ισπανίας
Χθες τελείωσε για τον Διομήδη μια ακόμα επιτυχημένη χρονιά. Ο Διομήδης Άργους είναι για μια ακόμα χρονιά στην πρώτη τριάδα της Handball Premier.
 
Ο νεανικός Διομήδης Άργους που χτίζεται με υπομονή τα τελευταία χρόνια με κύριο συστατικό νέα παιδιά με το γνωστό μέταλλο της αγωνιστικότητας και της δημιουργικής δουλειάς που πάντα γίνεται σε αυτή την ομάδα και ειδικά τα δυο τελευταία από τον Γιώργο Χαλκίδη .
 
Αποτέλεσμα αυτής της συστηματικής δουλειάς και οι δυο επιτυχημένες μεταγραφές στην τεράστια Ademar Leon.
 
Ο Πάνος είναι ένα παιδί γέννημα θρέμμα των τμημάτων υποδομής του Διομήδη που ανέβηκε βήμα βήμα τα σκαλιά της επιτυχίας μέχρι να ανοίξει τα φτερά του για ένα άλλο αγωνιστικό επίπεδο στην Ισπανία.

Ο Θοδωρής μας ήρθε πριν δυο χρόνια από μια μεγάλη σχολή της Θεσσαλονίκης. Δούλεψε πολύ μαζί μας , έδωσε την ψυχή του για την ομάδα κο ήρθε κι αυτού η ώρα για το μεγάλο ταξίδι στην Ισπανία.

Είναι δυο παιδιά που σίγουρα έχουν να δώσουν πολλά στο Ελληνικό Χάντμπολ και που θα τα δούμε πολλες φορες στο μέλλον να τιμούν τη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας.

Ευχή όλων μας να χαρούν το ταξίδι που ξεκινούν , να είναι υγιείς και δυνατοί και να πετύχουν τους στόχους τους.

Γνωρίζοντας όμως ποσό σεμνά και συνετά παιδιά είναι, ειμαι βεβαιος ότι δεν θα ξεχάσουν ποτέ το όμορφο γηπεδάκι της Ν. Κίου όπου έζησαν πολλες όμορφες στιγμές, δε θα ξεχάσουν ποτέ το Διομήδη και το Άργος....

Άλλωστε όπως και οι ίδιοι λένε:
«...Μια φορά λύκος για πάντα λύκος...»
Στο καλό και στο επανιδείν Πανο & Θοδωρη...

Τάσσος Χειβιδόπουλος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ