ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

Καιρός Αργολίδα : «Κοκτέιλ» απογευματινών βροχών και καύσωνα τις επόμενες ημέρες (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:24:00 π.μ. | | | |
Καιρός: «Κοκτέιλ» απογευματινών βροχών και καύσωνα τις επόμενες ημέρες (βίντεο)
«Κοκτέιλ» απογευματινών βροχών και καύσωνα θα περιλαμβάνει ο καιρός και στην Αργολίδα τις επόμενες μέρες και στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Αρχικά, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται αύριο στη Θράκη, στην Ανατολική Μακεδονία και στο Βορειοανατολικό Αιγαίο, οι οποίες από το μεσημέρι θα επεκταθούν στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και στα ορεινά της Κρήτης. Πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία στη Θράκη θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου, στη Δυτική Μακεδονία από 15 έως 29, στην υπόλοιπη Μακεδονία από 17 έως 32, στη Θεσσαλία από 20 έως 34, στην Ήπειρο από 15 έως 30, στην Ανατολική Στερεά από 18 έως 33, στη Δυτική Στερεά από 16 έως 32, στην Πελοπόννησο από 17 έως 33, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 30, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 17 έως 33, στις Κυκλάδες από 18 έως 31, στα Δωδεκάνησα από 19 έως 28 και στην Κρήτη από 14 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και πρόσκαιρα τοπικά έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις, που το μεσημέρι και απόγευμα θα είναι πυκνότερες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις, ενώ τοπικές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα γίνουν μεταβαλλόμενοι έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Τι αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου για τον καιρό

Ο έμπειρος μετεωρολόγος, από την πλευρά του, προβλέπει λιγότερη αστάθεια στο τριήμερο που έρχεται. Από την Κυριακή (20/6), ειδικά, οι συνθήκες θα αρχίσουν να βελτιώνονται.

Από την αρχή της επόμενης εβδομάδας, επίσης, η θερμοκρασία θα ανέβει και η αστάθεια θα υποχωρήσει, φτάνοντας και στους 39 βαθμούς την Τετάρτη (23/6).
 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ