ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Ο Νίκας με τρεις Αντιπεριφερειάρχες στο Λεωνίδιο για το λιμάνι και το αναρριχητικό πάρκο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:22:00 μ.μ. | | | |
Ο Νίκας με δυο Αντιπεριφερειάρχες στο Λεωνίδιο για το λιμάνι και το αναρριχητικό πάρκο
Η υπογραφή του έργου ολοκλήρωσης του λιμανιού στο Λεωνίδιο αποτέλεσε ένα από τα θέματα για τα οποία ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας επισκέφθηκε το απόγευμα της Τρίτης 8 Ιουνίου, την έδρα του δήμου Νότιας Κυνουρίας, το Λεωνίδιο.
Αργά το απόγευμα ο κ. Νίκας βρέθηκε στο δημαρχείο στο Λεωνιδίου, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Χ. Λαμπρόπουλο, τον πρόεδρο του ΠεΣυ Μανώλη Σκαντζό, την θεματική αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Α. Καλογεροπούλου και τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Ι. Μαντζούνη, όπου συνάντησαν τον δήμαρχο Νότιας Κυνουρίας Χ. Λυσίκατο, αντιδημάρχους και υπηρεσιακούς παράγοντες του δήμου και τον ανάδοχο του έργου.
Ο κ. Νίκας ανέφερε ότι το έργο έχει προϋπολογισμό 2.850.000 ευρώ και θα συμβάλει στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής και δεσμεύτηκε ότι αν χρειαστούν περισσότερα χρήματα, η περιφέρεια θα συμβάλλει στην ολοκλήρωση του έργου.
Ο κ. Λυσίκατος ανέφερε ότι είναι μια πολύ σημαντική μέρα για το δήμο που περίμεναν πολύ καιρό, δηλώνοντας ιδιαίτερα χαρούμενος που υπεγράφη η σύμβαση και άμεσα θα ξεκινήσουν οι εργασίες. Τέλος, ο κ. Λυσίκατος ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτό το έργο και σε αυτό το εγχείρημα.
Ο περιφερειάρχης, είχε συναντήσεις με φορείς της περιοχής μεταξύ των οποίων, με τον πολιτιστικό φορέα “Αρχείον Τσακωνιάς” με αντικείμενο την γλώσσα, τον πολιτισμό και την παράδοση της Τσακωνιάς, όπως επίσης και με τον τοπικό σύλλογο που ασχολείται και προωθεί το Αναρριχητικό Πάρκο Λεωνιδίου..
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ