ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

Έκκληση της ΚΟΜΥ Αργολίδας για συμμετοχή στα μαζικά τεστ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:55:00 μ.μ. | | | |
Έκκληση της ΚΟΜΥ Αργολίδας για συμμετοχή στα μαζικά τεστ
Η πανδημία της λοίμωξης COVID-19 είναι ακόμα εδώ και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από όλους. Για να περάσουμε ένα ξένοιαστο καλοκαίρι και να μην καταλήξουμε στο τέταρτο κύμα της πανδημίας από την COVID-19 έχουμε πλέον πολλά όπλα με σημαντικότερο τον εμβολιασμό. 

Τα άλλα εξίσου σημαντικά είναι το αίσθημα ατομικής ευθύνης με την εφαρμογή των μέτρων ατομικής προστασίας αλλά και ο τακτικός έλεγχος με self και rapid test που μας προσφέρει το κράτος.

Οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) Αργολίδας βρίσκονται καθημερινά για σας στις πόλεις μας Άργος και Ναύπλιο, από τις 9 μέχρι τις 13.00 για να κάνετε όποτε επιθυμείτε έναν έλεγχο με rapid test για covid 19.

Επίσης, σε συνεννόηση και συνεργασία με κάθε πρόεδρο της τοπικής κοινότητας και τους ιατρούς των περιφερειακών ιατρείων, υπάρχει δυνατότητα ανοιχτής εβδομαδιαίας δειγματοληψίας στα χωριά του νομού μας, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε περιοχής. Μπορείτε να ενημερώνεστε για το πρόγραμμα της ΚΟΜΥ κάθε Παρασκευή στον τοπικό τύπο.

Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε στις δράσεις μας ώστε να μπορέσουμε με ασφάλεια και όσο το δυνατόν νωρίτερα, να ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτή την πρωτοφανή υγειονομική κρίση.

Σας ευχόμαστε καλό και ξένοιαστο καλοκαίρι!

Για την ΚΟΜΥ Αργολίδας

Ελίνα Παπαδοπούλου
Γενικός Οικογενειακός Ιατρός – Επιμ. Α’ ΕΣΥ
Επόπτης ΚΟΜΥ Αργολίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ