ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Μικρά παιδιά σχημάτισαν την ελληνική σημαία με λουλούδια στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:48:00 μ.μ. | | | |
Μικρά παιδιά σχημάτισαν την ελληνική σημαία με λουλούδια στο Ναύπλιο (βίντεο)
Μια όμορφη περιβαλλοντική δράση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 11 Ιουνίου από τους μικρούς μαθητές του 1ου Νηπιαγωγείου Ναυπλίου στον περιβάλλοντα χώρο του αγάλματος Κωνσταντίνου Κανάρη της οδού Ωνάση στο Ναύπλιο.
Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στα πλαίσια του προγράμματος των εκδηλώσεων «Πράσινος Ιούνιος» που διοργανώνει ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ για το περιβάλλον. 
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα βασισμένο σε μια κοινή προσπάθεια του δημοτικού οργανισμού, της εκπαιδευτικής κοινότητας, συλλόγων και φορέων με την αρωγή του Δήμου Ναυπλιέων.
Στο πλαίσιο αυτό από τις 4 Ιουνίου 2021 και για ολόκληρο τον Ιούνιο η ομάδα έργου περιβάλλοντος του ΔΟΠΠΑΤ τρέχει πιλοτικά διάφορες περιβαλλοντικές, καλλιτεχνικές δράσεις αλλά και παρεμβάσεις που έχουν ως κύριο στόχο τη σύνδεση των πολιτών και κυρίως των νέων παιδιών με ανεκτίμητες περιβαλλοντικές έννοιες και αξίες.
Στην σημερινή δράση τα μικρά παιδιά με την βοήθεια και των εκπαιδευτικών του σχολείου φύτεψαν λουλούδια σχηματίζοντας την Ελληνική σημαία στο πάρκο όπου βρίσκεται το άγαλμα του ήρωα της Ελληνικής επανάστασης Κωνσταντίνου Κανάρη.

Για την δράση μίλησε η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ