ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Ο καθηγητής Γιάννης Μανιάτης μίλησε για το περιβάλλον στους μαθητές του Ναυπλίου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:26:00 π.μ. | | | |
Ο καθηγητής Γιάννης Μανιάτης μίλησε για το περιβάλλον στους μαθητές του Ναυπλίου (βίντεο)
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος ο Δήμος Ναυπλιέων-ΔΟΠΠΑΤ πραγματοποιούν περιβαλλοντικό πρόγραμμα με την ονομασία «Πράσινος Ιούνιος». 
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα βασισμένο σε μια κοινή προσπάθεια του δημοτικού οργανισμού, της εκπαιδευτικής κοινότητας, συλλόγων και φορέων με την αρωγή του Δήμου Ναυπλιέων.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων αυτών την Παρασκευή 18 Ιουνίου στο Πάρκο Κολοκοτρώνη έγινε ομιλία συζήτηση για το περιβάλλον, από τον Αναπληρωτή Καθηγητή Πανεπιστημίου Πειραιώς, πρώην Υπουργό Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Γιάννη Μανιάτη. 
Συμμετέχουν οι περιβαλλοντικές ομάδες του 2ου Γυμνασίου και των 1ου και 4ου Δημοτικών Σχολείων Ναυπλίου.
Για ολόκληρο το μήνα η ομάδα έργου περιβάλλοντος του ΔΟΠΠΑΤ τρέχει πιλοτικά διάφορες περιβαλλοντικές, καλλιτεχνικές δράσεις αλλά και παρεμβάσεις που έχουν ως κύριο στόχο τη σύνδεση των πολιτών και κυρίως των νέων παιδιών με ανεκτίμητες περιβαλλοντικές έννοιες και αξίες.
Δείτε παρακάτω τι δήλωσε ο κ. Μανιάτης και ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημητρης Κωστούρος, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη και η Ελένη Μάρα, Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της ΔΠΕ Αργολίδας:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ