ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Μήνυμα του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Πελοποννήσου προς τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:17:00 μ.μ. | | |
Μήνυμα του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Πελοποννήσου προς τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων
Αγαπητές μαθήτριες, Αγαπητοί μαθητές,

Με την ευκαιρία της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων, θα ήθελα να συγχαρώ καθένα/καθεμία από εσάς για τον αγώνα που δίνετε και να σας ευχηθώ ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν μία μεγάλη πρόκληση για την κατάκτηση των στόχων σας αλλά όχι τη μοναδική ευκαιρία. Έχοντας πίστη στις δυνάμεις σας, αισιοδοξία, θάρρος και δυναμισμό, εύχομαι να μη σταματήσετε ποτέ να αγωνίζεστε για τα όνειρά σας, να οραματίζεστε και να διεκδικείτε το μέλλον σας. Άλλωστε να θυμάστε ότι «τό δέ ζητούμενον ἁλωτόν, ἐκφεύγει δέ τἀμελούμενον» (Ό,τι επιδιώκεις μπορείς να το κατακτήσεις, σου ξεφεύγει μόνο ό,τι αμελείς) Σοφοκλής, «Οιδίπους Τύραννος», στ. 110-111.

Ως Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Πελοποννήσου σας διαβεβαιώνουμε ότι και φέτος έχουν διαμορφωθεί όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις για τη διασφάλιση της ομαλής και απρόσκοπτης διεξαγωγής των εξετάσεων. Επίσης, σε κάθε Κ.Ε.Σ.Υ. της Π.Δ.Ε. Πελοποννήσου, λειτουργεί Τηλεφωνική Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης και Ενημέρωσης, στην οποία μπορείτε να απευθύνεστε εσείς και οι οικογένειές σας σε όλη τη διάρκεια των πανελλαδικών εξετάσεων.

Τέλος, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω τη συμπαράστασή μου στις οικογένειές σας, που στηρίζουν κάθε προσπάθειά σας, και να απευθύνω τις θερμές ευχαριστίες μου σε όλους/ες τους/τις εκπαιδευτικούς, που στέκονται άοκνοι συνοδοιπόροι στον αγώνα σας και υποστηρίζουν τη διαδικασία, και σε όλους όσοι συμβάλλουν από οποιαδήποτε θέση στην επιτυχή διεξαγωγή των εξετάσεων.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ι. ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ