ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Συνδικάτο Τροφίμων Αργολίδας: Να αποσυρθεί το αντεργατικό νομοσχέδιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:05:00 π.μ. | | |
Συνδικάτο Τροφίμων Αργολίδας: Να αποσυρθεί το αντεργατικό νομοσχέδιο
Είναι ώρα μάχης για τους εργαζόμενους. Δεν θα παραδώσουμε τις ζωές μας για χατίρι της ανταγωνιστικότητας και της κερδοφορίας της μεγαλοεργοδοσίας.

Η κυβέρνηση καταργεί τον σταθερό ημερήσιο εργάσιμο χρόνο, την κυριακάτικη αργία και βάζει περισσότερα εμπόδια στο απεργιακό δικαίωμα και τη συνδικαλιστική οργάνωση των εργαζομένων. Ατέλειωτες υπερωρίες, ωράριο λάστιχο, απλήρωτη δουλειά, απολύσεις προβλέπει το αντεργατικό τερατούργημα της κυβέρνησης.

Έχουμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε!

Το αν θα κατατεθεί το άθλιο νομοσχέδιο και αν θα ψηφιστεί, εξαρτάται αποκλειστικά από την αντίδραση των εργαζομένων. Η επιτυχία της απεργίας στις 10/06 θα στείλει αποφασιστικό μήνυμα στην κυβέρνηση και τα αφεντικά και στους βιομηχάνους ότι δεν θα γίνουμε οι δούλοι του 21ου αιώνα και θα αποτελέσει στέρεα βάση για την συνέχεια.

Οι εργαζόμενοι, με την οργάνωση και τον αγώνα μας, θα πετάξουμε στο «καλάθι των αχρήστων» τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης και του ΣΕΒ.

Όλες και όλοι στον αγώνα και την απεργία την Πέμπτη 10/06 να απαιτήσουμε:

- Να μην κατατεθεί το νέο αντεργατικο νομοσχεδίο, να αποσυρθεί άμεσα.

- Να καταργηθούν οι νόμοι της διευθέτησης, της ευελιξίας, του χτυπήματος των συλλογικών συμβάσεων και της ΕΓΣΣΕ, του παγώματος των μισθών, των νόμων που μετατρέπουν την ασφάλιση σε τζόγο. Να καταργηθούν οι απεργοκτόνοι νόμοι του ΣΥΡΙΖΑ (νόμος Αχτσιόγλου) και του χτυπήματος των διαδηλώσεων (νόμος Χρυσοχοϊδη), τα αντεργατικά μέτρα που πέρασαν με αφορμή την πανδημία.

- Ζωή και δουλειά με δικαιώματα με αυξήσεις στους μισθούς, τις συντάξεις, τις κοινωνικές παροχές. 7ωρο - 5ημερο - 35ωρο.

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10/06

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ 10:30 ΑΡΓΟΣ

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ