ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

Σκόραρε στο Άργος η Ακαδημία των Σπορ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:33:00 μ.μ. | | | |
Σκόραρε στο Άργος η Ακαδημία των Σπορ
Ξαναμπήκαν σε αγωνιστικούς ρυθμούς οι ομάδες Παίδων και Παμπαίδων της Ακαδημίας των Σπορ στο χάντμπολ μετά τους αγώνες που έδωσαν στο Άργος την Κυριακή. 

Κοντά με την ομάδα των Παίδων που έδωσε επίσημο αγώνα για το παιδικό πρωτάθλημα ΤΕΧ Πελοποννήσου, μαζί ταξίδεψε και η ομάδα των Παμπαίδων Α΄ που έδωσε φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα του Διομήδη Άργους. Οι δύο ομάδες της Πελοποννήσου θα πραγματοποιήσουν τους παραπάνω αγώνες και στην Πάτρα την ερχόμενη βδομάδα, ενώ θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός, ώστε να γίνει και ακόμη ένας αγώνας αυτός των Παμπαίδων Β΄.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας των Σπορ Γιάννης Παπαγιαννόπουλος δήλωσε: «Με την ομάδα του Διομήδη Άργους χρόνια τώρα εφαρμόζουμε τέτοιου είδους αγώνες, εκμεταλλευόμενοι τους επίσημους αγώνες των πρωταθλημάτων ΤΕΧΠ. Είμαστε και οι δύο ομάδες στην Πελοπόννησο που προσπαθούμε χρόνια τώρα τα μέγιστα για την χειροσφαίριση, απομακρυσμένες από τα μεγάλα αστικά κέντρα χάντμπολ και χρειαζόμαστε τέτοιου είδους παιχνίδια που θα βοηθήσουν τους αθλητές μας στην εξέλιξη τους. Η σχέση των δύο ομάδων είναι κάτι παραπάνω από φιλικές και πάντα αμφότεροι ανταποκρινόμαστε στις φιλοξενίες, κάτι που για άλλη μια φορά έγινε πάλι στο Άργος την Κυριακή. Επί της ευκαιρίας μας δίνεται η δυνατότητα να ευχαριστήσουμε και δια του τύπου για μια άλλη μια φορά του ιθύνοντες του Διομήδη για την φιλοξενία τους».

Στην φωτογραφία από την στάση του ταξιδιού προς Άργος αθλητές της Ακαδημίας των Σπορ όρθιοι από αριστερά: Β. Αγγελακόπουλος, Ι. Παπακωστόπουλος, Α. Γιώτης, Κ. Μαζαράκης, Ο. Μεταξάς, Γ. Παπαδιονυσόπουλος, Σ. Παπαδιονυσόπουλος, Ν. Γούβης, Γ. Τζουραμάνης, Ε. Καγκελάρης, Η. Τρίγκος. Καθιστοί από αριστερά: Α. Ζαβός, Η. Ευθυμίου και από δεξιά Α. Μπιλάλης, Χ. Γιάγκος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ