ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Επίθεση με βιτριόλι εναντίον Μητροπολιτών στη Μονή Πετράκη - Στο Νοσοκομείο και ο Αργείος Μητροπολίτης Άρτης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:22:00 μ.μ. | | |
Επίθεση με βιτριόλι εναντίον Μητροπολιτών στη Μονή Πετράκη
Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν επτά Μητροπολίτες στη Μονή Πετράκη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο Λαϊκό Νοσοκομείο.


Έχουν υποστεί εγκαύματα σε διαφορετικά σημεία του σώματός τους. Οι δύο εξ αυτών έχουν πιο εκτεταμένα εγκαύματα και οι υπόλοιποι πιο ελαφρά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ΣΚΑΪ δεν κινδυνεύει η ζωή τους. Στο Λαϊκό μεταβαίνει ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας τους.

Σήμερα είχε προγραμματιστεί συνοδικό δικαστήριο στο οποίο συμμετείχαν οι έξι Μητροπολίτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εγκαλούμενος κληρικός προς καθαίρεση για υπόθεση ναρκωτικών στη Βόρεια Ελλάδα, της μητρόπολης Βεροίας, επιτέθηκε με βιτριόλι στους αρχιερείς.

Στο Συνοδικό δικαστήριο μετέχουν οι μητροπολίτες Κηφισιάς, Γλυφάδας, Δρυϊνουπόλεως, Αρτης, Κασσανδρείας, Γουμενίσσης και Ζακύνθου. Τουλάχιστον δύο εκ των Μητροπολιτών έχουν εγκαύματα στα μάτια. 

Το ΕΚΑΒ διακόμισε πέντε εξ αυτών (Κηφισιάς, Γλυφάδας, Δρυινουπόλεως, Κασανδρείας και Ζακύνθου) στο Λαϊκό Νοσοκομείο που εφημερεύει, ωστόσο οι γιατροί αξιολόγησαν ότι έπρεπε να αντιμετωπισθούν από τη μονάδα εγκαυμάτων του ΚΑΤ. Οι άλλοι δύο ιεράρχες πήγαν στο νοσοκομείο με ιδιωτικά μέσα.

Ο δράστης ακινητοποιήθηκε από φρουρό της μονής. Ειδοποίησε την αστυνομία η οποία έσπευσε άμεσα στο σημείο και τον συνέλαβε.

Πηγή: skai.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ