ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Ισχυρή καταιγίδα πλήττει περιοχές της Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:34:00 μ.μ. | |
Ισχυρή καταιγίδα πλήττει περιοχές της Αργολίδας
Η ισχυρή βροχόπτωση για την οποία προειδοποιούσαν οι μετεωρολόγοι τις προηγούμενες ημέρες ξεκίνησε στην Αργολίδα στις 13:00 το μεσημέρι της Τετάρτης 9 Ιουνίου πλήττοντας τα βόρεια τμήματα του νομού.

Σύμφωνα με πληροφορίες καταρρακτώδης βροχή έπληξε το Νέο Ηραίο και τις γύρω περιοχές ενώ πληροφορίες κάνουν λόγω και για πολύ έντονη βροχόπτωση στο Σκαφιδάκι. 

Το μεσημέρι είχαμε και πτώση δέντρου στην διασταυρωση του Μαλαχιά προς Κουτσοπόδι. 

Μέχρι το απόγευμα η κακοκαιρία θα έχει επεκταθεί σε ολοκληρο τον νομό.

Να τονίσουμε πως στο πόδι βρίσκονται η πυροσβεστική και οι υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας των Δήμων για έντονα καιρικά φαινόμενα που μπορεί να προκαλέσει το φαινόμενο της «Ψυχρής Λίμνης»

Το φαινόμενο της «Ψυχρής Λίμνης» εμφανίζεται στη χώρα μας προκαλώντας τα έντονα καιρικά φαινόμενα, καθώς δημιουργεί αστάθεια τόσο λόγω των ψυχρών αερίων μαζών που τη συνοδεύουν, όσο και των ατμοσφαιρικών διαταραχών που την περιβάλλουν.

Υπεύθυνα είναι τα νεφικά συστήματα που προσέγγισαν τη χώρα μας από την περιοχή της Ιταλίας και των βόρειων – βορειοδυτικών Βαλκανίων.

Πρόκειται για ψυχρές αέριες μάζες στα ανώτερα τμήματα της ατμόσφαιρας. Το απόγευμα έχουμε τις μεγαλύτερες θερμοκρασιακές διαφορές μεταξύ της ανώτερης ατμόσφαιρας και της θερμοκρασίας του εδάφους με αποτελέσματα να υπάρχει έντονη καιρική αστάθεια.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ