ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Γεώργιος Αν. Πλατής - Πολιτικός Μηχανικός (1938-2021)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:37:00 π.μ. | |
Γεώργιος Αν. Πλατής - Πολιτικός Μηχανικός (1938-2021)
Έφυγε απ’ τα πρόσκαιρα ο συμπολίτης μας Γεώργιος Πλατής, Πολιτικός Μηχανικός, σιωπηλά και αθόρυβα, όπως και ο ίδιος είχε επιλέξει όλη του τη ζωή να διαβεί.

Τηρώντας την εντολή του Κυρίου μας το «… μη γνώτω η δεξιά σου τι ποιεί η αριστερά σου…» η ζωή του ήταν μια προσφορά προς τους ναούς, τα ιδρύματα (Γηροκομείο, Νοσοκομείο Άργους κ.α.) τους αναξιοπαθούντες και Κύριος είδε τι άλλο κρυφά προσέφερε.

Βίωνε τις πανανθρώπινες και αξεπέραστες αξίες και τα ιδανικά του τον ανέβαζαν ψηλά μέσα απ’ την αφάνεια.

Άριστος οικογενειάρχης, ακέραιος, ανιδιοτελής, ειλικρινής, συνεπής στις συναλλαγές του, δίκαιος αλλά και ένας επιτυχημένος επαγγελματίας που τα υπάρχοντα έργα του πιστοποιούν αυτό που και η κοινωνία του Άργους και ιδιαίτερα οι συνάδελφοί του και συνεργάτες του ομολογούν και βεβαιώνουν « Τα έργα του Πλατή μιλούν από μόνα τους».

Αυτόν τον ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ, με κεφαλαία, ο πρώην Πρόεδρος Γεώργιος Ρασσιάς και το Συμβούλιο του, τον επέλεξαν για τα έργα στο Γηροκομείο μας και πραγματικά δεν έκαναν λάθος.

Ανέλαβε και ολοκλήρωσε την εκπόνηση όλων των απαραίτητων μελετών για την επέκταση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Γηροκομείου μας, την επίβλεψη και άρτια υλοποίηση του έργου.

Και αυστηρός, ειλικρινής και απόλυτος, όπως υπήρξε σ’ όλες του τις συναλλαγές, ολοκλήρωσε το έργο παρακολουθώντας το στενά σ’ όλες του τις φάσεις και παρέδωσε ένα κτίριο στέρεο, λειτουργικό χωρίς να παραβιάσει την υπάρχουσα αρχιτεκτονική του εμφάνιση.

Η ΔΩΡΕΑΝ προσφορές του δεν περιορίστηκαν μόνο στο Γηροκομείο μας αλλά και στον Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης.

Το Δ.Σ. επάξια τον ανακήρυξε δωρητή και το όνομα του αναγράφεται, προς τιμή του και μίμηση στους δωρητές του Ναού.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Αγγελόπουλος Δημήτριος και όλα τα μέλη, αδυνατούντες να παρακολουθήσουν την εξόδιο ακολουθία του λόγω covid – 19, εκφράζουν τα ολόθερμα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του, ευχόμενοι όπως ο Μεγάλος Θεός μας δια πρεσβειών της προστάτιδός μας Αγίας Αικατερίνης κατατάξει την ψυχήν αυτού εις χώρα ζώντων, όπου οι δίκαιοι αναπαύονται .

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΦΙΛ/ΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΓΟΥΣ «Η ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ»
ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΓΟΥΣ

Ο Πρόεδρος
Αγγελόπουλος Δημήτριος


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ