ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

30ο Φεστιβάλ Ναυπλίου: Μουσική πανδαισία από τα Σύνολα της ΕΡΤ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:06:00 π.μ. | | | |
30ο Φεστιβάλ Ναυπλίου: Μουσική πανδαισία από τα Σύνολα της ΕΡΤ
Με ένα μουσικό ταξίδι από τα ξύλινα και χάλκινα πνευστά της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ συνεχίστηκε το βράδυ του Σαββάτου το 30ο Μουσικό Φεστιβάλ Ναυπλίου που εορτάζει, φέτος τη συμπλήρωση των 30 χρόνων του, αλλά και των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821.
Το βραβευμένο πολιτιστικό γεγονός της πρωτεύουσας της Αργολίδας, που διοργανωνει ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ με την στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, φιλοξένησε τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ, σε μία βραδιά μουσικής πανδαισίας και μοναδικής καλλιτεχνικής απόλαυσης.
Στην Πλατεία, μπροστά από τον ιστορικό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, που κτίστηκε στη διάρκεια της 1ης Ενετοκρατίας τον 16ο αιώνα, τα Σύνολα των Ξύλινων και Χάλκινων Πνευστών της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ, απέδωσαν έργα σύγχρονων Ελλήνων και ξένων συνθετών, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.
Το Φεστιβάλ Ναυπλίου αποτελεί θεσμό με διεθνή εμβέλεια, αλλά και μία ευκαιρία για επίσκεψη στο μαγευτικό Ναύπλιο. Πρόκειται για ένα πανόραμα εκδηλώσεων στα πιο όμορφα και εμβληματικά σημεία της πόλης, με την καλλιτεχνική διεύθυνση του πιανίστα Γιάννη Βακαρέλη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ