ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Συγχαρητήρια του Διευθυντή Δ.Ε. Αργολίδας για την ολοκλήρωση των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων

Συγχαρητήρια του Διευθυντή Δ.Ε. Αργολίδας για την ολοκλήρωση των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων
Με την ολοκλήρωση των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων και τη λήξη της φετινής χρονιάς, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας θα ήθελε να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τις μαθητικές ομάδες και τους εκπαιδευτικούς που υλοποίησαν κάθε μορφής δημιουργικές δραστηριότητες και καινοτόμα προγράμματα.

Το σχολικό έτος 2020-2021, ήταν μια δύσκολη χρονιά λόγω της μακροχρόνιας αναστολής λειτουργίας των σχολείων και των περιοριστικών μέτρων που εφαρμόστηκαν, με σκοπό τον περιορισμό του Covid-19. Παρόλα αυτά με τη πολύπλευρη στήριξη και εμψύχωση των εκπαιδευτικών μας, ολοκληρώθηκαν 25 προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους και όλες.

Ιδιαίτερα, θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήρια οφείλουμε στα σχολεία μας που διακρίθηκαν Πανελλήνιους και Διεθνείς διαγωνισμούς και σε όσους/-ες συνετέλεσαν σε αυτό. Πιο συγκεκριμένα:

Στο Μουσικό Σχολείο Αργολίδας, για την απονομή σε αυτό του 1ου βραβείου, από τις 24 συμμετοχές στον θεατρικό διαγωνισμό Παίζοντας Μήδεια (Playing Medea), που προκηρύχτηκε από το Θέατρο Out of Chaos.

Στο 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Άργους και το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Άργους:

για την ταινία «ΑΡΓΥΡΩ» που έλαβε το 1ο Βραβείο στον 7ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό "Τα σχολεία αναζητούν την ιστορία τους"

για την ταινία «ΑΡΓΥΡΩ» που έλαβε το βραβείο “Ειδική μνεία-Special Μention Αward” στην 20η Ευρωπαϊκή Συνάντηση Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας Camera Zizanio,

για την ταινία «ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΓΑΠΗ» που έλαβε το Βραβείο "Best Romance Film" του 6ου Διεθνούς Διαγωνισμού Global Short Film Awards 2021 (Κάννες Γαλλίας)

Στο 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου, για το πολιτιστικό πρόγραμμα δημιουργίας σχολικής εφημερίδας με τίτλο «Όραμα» και θέμα «1821-2021: Αγγίζοντας τα ίχνη μιας Επανάστασης …», που έλαβε το 1ο βραβείο στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Σχολικής Εφημερίδας «1821-2021: Αγγίζοντας τα ίχνη μιας Επανάστασης …»

Στo Γενικό Λύκειο Κρανιδίου, που έλαβε την 3η θέση στο διαγωνισμό με τίτλο «1821 μέτρα σε 200 δευτερόλεπτα», για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, με την μαθήτρια της Α’ τάξης Κυριακή Τόκα στις ατομικές συμμετοχές των Λυκείων της Πελοποννήσου.

Ευχόμαστε οι διακρίσεις σας, να αποτελέσουν έναυσμα για μελλοντικές επιτυχίες και κίνητρο για τους συναδέλφους σας, ώστε να συμμετέχουν σε αντίστοιχα προγράμματα και δράσεις.

Καλό καλοκαίρι σε όλους/-ες. Ευχές για Υγεία και δύναμη !!!!

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας

Εκπαίδευσης Αργολίδας


Δρ. Βασίλειος Πολύδωρος


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ