ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Σε επαγρύπνηση για τις πυρκαγιές καλεί τους πολίτες ο Δήμαρχος Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:42:00 μ.μ. | |
Με ανάρτηση του ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος καλεί τους πολίτες σε επαγρύπνηση, μετά και την καταστροφική πυρκαγιά στο Αραχναίο.

Ο κύριος Κωστούρος αναφέρει:

Γεια σας από το Αραχναίο. Τέλος καλό. Η φωτιά αυτή την ώρα βρίσκεται σε ύφεση ωστόσο δυνάμεις της πυροσβεστικής παραμένουν στο σημείο για την οριοθέτηση κάποιων εστιών και την οριστική κατάσβεσή της.

Με μεγάλη προσπάθεια οι δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος κατάφεραν να περιορίσουν μέσα σε αντίξοες συνθήκες ένα φαινόμενο που θα μπορούσε να είχε πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η φωτιά βρεθήκαμε στο σημείο μαζί με την Πολιτική Προστασία του Δήμου Ναυπλιέων.

Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσοι συνέβαλαν στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς, την Πυροσβεστική, την Αστυνομία, την Περιφέρεια, το τοπικό συμβούλιο ,τους εθελοντές, την Πολιτική Προστασία του Δήμου μας τον Δήμο Επιδαύρου για τη συνεργασία προκειμένου να αντιμετωπίσουμε αυτή την δύσκολη κατάσταση.

Ο κίνδυνος και η απειλή που δέχθηκαν τα χωριά μας από τις φλόγες, η απώλεια περιουσιών και η περιβαλλοντική καταστροφή που συντελέστηκε θα πρέπει να μας θέσουν όλους σε επαγρύπνηση

Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής απευθύνω έκκληση σε όλους να είμαστε προσεκτικοί για να μην αντιμετωπίσουμε και στο μέλλον παρόμοια φαινόμενα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ